Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
kajomija aha tak potom super ked si uz po tak kratkej dobe videla vysledky. no nic dam sa na to aj ja. dlhsie som vahala, ale predsvedcila si ma, ze sa oplati toto serum vyskusat. mozem sa ta opytat este, cez aku stranku si si objednavala?
Na vrasky je ozaj vyborny krem pantovy alebo vytazky z pantov od sibircanky. Pouzivam ho uz asi rok a maju ho aj moje zname. :-)
susana33 - teraz ked to tak ratam, mozno nejaky ten mesiac aj daco. nie v lekarni ho nezozenies, ja som si ho objednavala cez ich stranku
kajomija a ty ho pouzivas uz nejak dlho? to ale nie je kozmetika dostupna v bezne v drogerke, ze?
je vela kremov proti vraskám a každému sedi niečo iné. Ja si denný, nočný a očný krem proti vráskám spolu s pleťovou maskou kupujem na Notino.
tak tak. ono sa to sice nezda no je to skor ako by sme chceli a preto je potrebne sa o plet starat poriadne, aby sme to starnutie ako tak dokazali oddialit
zeny nestraste. od 25? to nie je nejak moc skoro? a ja som sa uistovala, ze som este mlada :(
No vidíš a ja by som povedala, že začíname starnúť omnoho neskôr. Prírodu však asi neoklameme
viem o com hovoris, no ja som to troska presvihla a prve vrasky sa
objavili. Antiaging je serum a mozu ho pouzivat zienky od veku 25 rokov. vies uz vtedy zacina pomaly plet starnut a je vhodne sa o nu zacat starat tak preventivne. ono si to ani neuvedomujeme, ze starneme uz tak skoro , ze :(
diarra - Zni to fajn, prosím ťa je aj nejak vekovo ohraničený? Vieš lebo zväčša sú tieto produkty vhodné skôr zrelším ženám a mne by sa niečo zišlo ako taká prevencia :)