Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
Kammilka, aky mas vek, myslis ze v 36 je to vhodne uz pouzivat? zacinaju sa mi robit vrasky okolo pier aj na cele, pod ocami mam specialny dost drahy krem na citlive oblasti a citlivu kozu pod ocami.
jasne a ani nevies ako. ako som si nad ich stranku sadla, tak som si o produktoch nieco precitala a nakoniec som si objednala to serum antiaging. hadam mi kazdym dnom pride domkov balik a budem ho mocr vyskusat
susana33 dufam som ti pomohla. vyskusala som uz mnoznstvo znaciek, no prave u Envy som nasla pozadovany ucinok, ktory moja plet a hlavne vrasky potrebovali
Moja mama dlhodobo používa Vichy Liftactiv a je s ním nadmerne spokojná, používa ho na vrásky okolo očí. Objednávame cez Notino. Tu nájdete aj kupóniky, možno pomôžu. :)
-odkaz odstránený-
Kammilka - ďakujem - idem hneď objednať :-)
Rusmakar, je to krem s vytazkami z parohov (tzv. panty). Prepac som si o tom citala vela clankov a viac mi utkvelo v pameti ten nazov pantovy)))
kajomija dakujem ti krasne, idem sa na to hned pozriet :D
susana33 ja som si ho objednavala na ich stranke, lebo som si od nich davala aj poradit. skus si otvorit tento link tam ho najdes www.envymagazin.sk. s objednavkou som ziadny problem nemala a co sa priznam velmi rychlo som serum mala doma :)
Kamikka - aky to je krem - na Sibircanke su 4 kremy, ale pantovy tam nie je...
Dá sa kúpiť prosím ťa aj v lekárni? Ja som zatiaľ na ňu nejak nenatrafila :/