Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krém proti vráskam

Kattye

Kammilka, aky mas vek, myslis ze v 36 je to vhodne uz pouzivat? zacinaju sa mi robit vrasky okolo pier aj na cele, pod ocami mam specialny dost drahy krem na citlive oblasti a citlivu kozu pod ocami.

susana33

jasne a ani nevies ako. ako som si nad ich stranku sadla, tak som si o produktoch nieco precitala a nakoniec som si objednala to serum antiaging. hadam mi kazdym dnom pride domkov balik a budem ho mocr vyskusat

kajomija

susana33 dufam som ti pomohla. vyskusala som uz mnoznstvo znaciek, no prave u Envy som nasla pozadovany ucinok, ktory moja plet a hlavne vrasky potrebovali

Sophie252

Moja mama dlhodobo používa Vichy Liftactiv a je s ním nadmerne spokojná, používa ho na vrásky okolo očí. Objednávame cez Notino. Tu nájdete aj kupóniky, možno pomôžu. :)
-odkaz odstránený-

Kammilka

Rusmakar, je to krem s vytazkami z parohov (tzv. panty). Prepac som si o tom citala vela clankov a viac mi utkvelo v pameti ten nazov pantovy)))

kajomija

susana33 ja som si ho objednavala na ich stranke, lebo som si od nich davala aj poradit. skus si otvorit tento link tam ho najdes www.envymagazin.sk. s objednavkou som ziadny problem nemala a co sa priznam velmi rychlo som serum mala doma :)