Krém proti vráskam

Seba

doktorfazula ja mam sice 74 rokov ale citat viem, nie som dementna. v mojom veku robim na pocitaci kazdy den, zapajam sa do diskusii a pouzivam skype. moje pravnucky ziju v zahranici, kde za nimi cestujem lietadlom. asi vas to prekvapi. na skype som denne. a mam aj tlaciaren. moj kolega ma 85 rokov a nedavno mi na jeho pocitaci robil analyzu zdravia, ktoru si kupil. nemyslite si, aj stari ludia maju pocitac a pouzivaju ho. moje male pravnucky hovoria len po anglicky a ziju v zahranici. ja nie som senilna aby som nevedela napisat devee z krabicky. na internete som pol dna a odporucam co pouzivam. pisem aj emaily.

Doktorfazula

Seba, ak mas ty 73 rokov, tak ja som asi doktor Zivago a nie je doktor fazula. Npoznam ani jedneho cloveka v takom veku ktory by pisal v 73 rokoch a pouzival by anglicke nazvy kremov a peelingy. Tak ta prosim Seba neoyebavaj tu ludi...

Ancatko

Ja mam najlepsie skusenosti s kremom s kyselinou hyaluronovou alebo aj peptidovy je vynikajuci . Odporucam Wellmaxx, maju kvalitne serum na tvorbu kolagenu s kyselinou hyaluronovou a peptidmi, vola sa Collagen Booster a je pre zeny 30-60 rokov, ja mam 30 a pouzivam. Chcem sa vyhnut vraskam kedze okolo oci mam uz vyditelne.

lola 40

"Vyskúšala som už veľa krémov proti vraskam, ale tento je naozaj TOP! Aj keď má hutnejšiu konzistenciu, veľmi rýchlo sa vstrebe a koza po ňom zostanú jemné a krásne voňavé" SPOKOJNA
www.alassalabeauty.sk

Ivček

Pleť treba vyživiť do hĺbky,preto odporúčam aplikovať najskôr sérum a na to krém.
Pozri prírodné produkty bez parabénov od www.naturonline.sk.
Tam nájdeš presne na tvoju pleť všetko čo potrebuješ + rady .

Eleonorka

Ja som vyskusala krem Vytazky z parohov od Sibircanky (www.sibircanka.sk),
po naneseni hned citit ako prekrvi pokozku, vyhladi tvar a zhladi vrasky, pouzivam ho uz asi mesiac, aj ked je tam maly kremik je super, natieram sa aj vecer aj rano. Predtym som mala bledu tvar a vrasky boli dost viditelne, ale s tymto kremom mam viac opalenejsiu plet a vrelo doporucujem.