Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
Ja mam hlboke vrasky na cele a neviem sa ich zbavit uz pekne roky, a ze snimi bojujem takmer od zaciatku. Poradte nieco.
ja si myslim ze ludia tu len vyjadruju nazor na tuto temu podla toho co poznaju. a kedze cela tema ma byt o rade ako proti vraskam tak sa ani inak pomoct neda ako poradit produkt ktory mame odskusany
Uz vo viacerych temach sa tu ohana jedna a ta ista osoba (akurat pod roznymi nickmi) recenziami na heureke a ja asi tusim kto to je:-)
V podstate je mi jedno, ci su tu nejake reklamy alebo nie. Nic nepotrebujem dokazovat a znevazovat ludi. Ked si kupim nejaky vyrobok, ktory tu niekto poradi a bude mi vyhovovat, tak ho budem pouzivat a budem vdacna aj za tu reklamu. Ked mi nebude vyhovovat tak ho vyhodim. Tot vsjo.
zuzi74 - a ako to chces akoze v tejto anonymnej diskusii dokazat, ze tí, co tu pridavaju reklamy, su normalni ludia a nie predajcovia? asi nevies ako to bezne chodi v takychto anonymnych diskusiach, vsakze? Jedine recenzie, ktorym sa da verit, su recenzie overenyc zakaznikov na heureke, ak je ich dostatocne velka statisticka vzorka. Ine si vie napisat predajca sam a ver tomu, ze v tejto diskusii je ich minimalne 5...
Milujem kozmetiku a všeličo vyskúšam a aj nové. Nevadí mi ,že tu sú prokliky a reklama, aspoň vidím čo nové je na trhu a čo používajú iné ženy a rada si to popozerám. Takto som sa dostala k zaujímavej rade na pleť. Vyskúšala som probiotický denný krém s kolagenom. Perfektná cena a kvalitou super. Kupovala som mačku vo vreci, ale s výsledkom som spokojná. Keď sa nad tým zamyslíte, tak ani keby na trhu bolo niečo ozaj zaujímavé tak sa o tom nedozviete, pretože v printových časopisoch sú dokola tie isté reklamy a firmy s kolosálnymi rozmermi ,ktoré platia neuveritelné peniaze za túto reklamu. A dokola stále Vichy , Bioderma a Avene nebo Nuxe. Už ma to nebaví, chcem niečo nové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ivanatim, ti normalni ludia sa tu snazia si odovzdavat nejake tie skusenosti a rady. Ja som len ten bezny zakaznik, ktory si oleje kupuje a pouziva ich, takze mam s nimi istu skusenost a tesi ma, ked pomozu aj inym.
Okrem ineho naco zbytocne citas tuto diskusiu, ked mas pocit, ze je tu sama reklama....
Stav pokožky po sviatkoch, ktoré boli plné tukov a sladkostí, nebýva práve najlepší. Všetko sa však dá napraviť, a to aj jedálničkom. Čo by ste mali zjesť?
Výživné karotenoidy
Karotenoidy sú typy antioxidantov nachádzajúce sa v niektorých druhoch zeleniny a ovocia (z nich je to napríklad betakarotén), ktoré prispievajú k prekrvovaniu pokožky, a tak znižujú riziko tvorby vrások. Podĺa niektorých štúdií by mali mať dokonca protirakovinové účinky
Nachádzajú sa napríklad v mrkve, špenáte, keli, červenej paprike, tekvici, melóne, rajčinách či zemiakoch. Najlepšie sa vstrebávajú z jedla do tela, ak sú tepelne upravené, napríklad varené a skrížené s nejakým tukom, trebárs olivovým olejom.
Prirodzený kolagén
Kolagén je proteín v našej pokožke a väzivách, ktorý buduje jej štruktúru a aminokyselinami vyživuje jej tkanivá. Pomáha vytvárať proteíny v šľachách a kostiach, ale aj v koži. Jeho zložky podporujú obnovu buniek a zlepšujú pružnosť kože. Robia ju pohyblivejšou a vláčnejšou.
Kolagén prospieva aj kráse našich vlasov a nechtov. Aj dopĺňaný zvonka - prostredníctvom stravy, potravinových doplnkov či kozmetických prípravkov redukuje príznaky starnutia. Nájdeme ho aj v potravinách, najmä v červenej zelenine a ovocí (teda v červenej repe, rajčinách, kapii, mrkve, repe), kapuste, niektorých druhoch rýb, olivách, fazuli, citrusoch, ľanových semienkach, vlašských orechoch, sóji, avokáde či morčacom mäse.
"Dobré" tuky
Z ostatných potravín sa zamerajte najmä na strukoviny, orechy, semiačka, ryby. Aby sme pokožku dostatočne vyživili zvnútra, potrebujeme omega-3 mastné kyseliny. Naučte sa dochucovať jedlá slnečnicovými semiačkami. So samotnými v surovom stave to nepreháňajte, môže vám prísť zle, ale ako pridaná surovina sú nenahraditeľné.
Okrem zlepšenia stavu vlasov, nechtov a pokožky, pomáhajú aj tráveniu, znižujú krvný tlak a hladinu cholesterolu. Dobré tuky obsahujú aj ryby. Pokožke najviac prospieva tuniak a losos. Vyjasneniu pleti a potlačeniu akné by zase mali pomôcť mandle, lebo obsahujú zinok.
Vitamíny, minerály a vlákninu, ktoré vyživujú pokožku, okrem ovocia a zeleniny vo veľkej miere obsahujú aj strukoviny. Nenadarmo sa na dedinách tradovalo, že po šošovici a fazuli sú dievčatá krajšie.
Táto diskusia je plná reklám, je to zbytočné čítať. Typická reklama napríklad od "ludinka", alebo "zuzi74" a potom tie, čo tu dávajú rovno aj odkaz do eshopu, tak to je klasika, jasná reklama... Treba si uvedomiť, že normálni ľudia, bežní zákazníci, ti nebudú sem chodiť do kadejakých diskusií chváliť nejaké produkty, to proste nerobia. Vždy to robí len predajca, aj keď sa tvári ako zákazník a to za každú cenu, rád sa aj poháda a ani to bežný človek-zákazník NIKDY nerobí (viď zuzi74). Takže táto diskusia je samá reklama, neverte ani jednému príspevku. Typické frázy sú "pouzivam aj ja a som spokojna", "odporucila som aj kolegyni/znamej/kamaratke", "odporucila mi kamaratka" a podobne... :)
ja pouzivam Pure elements, fialovu sadu a odporucila som ju aj kolegyni. je trosku starsia ale tiez si ju pochvaluje. och tie nase vrasky;-))))bodaj by sme ostali vacne mlade xixi
Kozmetika s Matrixylom, táto látka zaručuje zvýšenie produkcie kolagenu . Je vyvinutý tak ,aby nahrádzal botulinotoxinové injekcie, ktoré určitým spôsobom spôsobujú stuhnutie tváre. Jediný výrobok na Slovensku s týmto zložením sú lacnejšia rada Mincer Botuline Gold alebo drahšia rada Teoxane. Tu skutočne dochádza k vyhladeniu vrások.