Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krém proti vráskam

Veronika1989

Chcete sa zbaviť vrások, vačkov pod očami, jaziev len za 2 minúty bez bolestivého botoxu, je to možné s patentovanou technológiou. V prípade záujmu ma kontaktujte shape2@azet.sk

je to blbost vyhadzovat za kremy"na vrasky"peniaze.o krasu sa treba starat hlavne zvnutra! kuknite na collagenator Gen5.k tomu pijem skoro kazdy den pomarancovy dzus(doma si ho odstavnujem) a goji(jem kazdy den)

enka 20

keby boli ucinne kremy na vrasky tak by zamozny ludia uz boli bez nich je to o genetike zdravom stravovani a starostlivostou o plet ale kremy urcite ziadne a vrasky su pekne

Iba Katka

Takto to dopadá, keď si žena dáva makeup celý život kvôli takej somarine, ako sú pehy :) Dievčatá, poučte sa

harmona

co poviete na masaz tvare? minule davali v tv, ze dobre pomaha "vypliaskanie" tvare, tj bitie alebo ako to nazvat. dobre to prekrvi pokozku a vraj pomaha. odvtedy to skusam, a zda sa mi, ze to ma efekt.

alexa29

ahojte žienky.

A zväčšené póry ako riešite? na to som nejako zabudla. ja ich mám hlavne na lícach. a ked si dám make-up, no hroza. Niekto tu spomínal make-up proti vráskam, a zakryje aspon niečo? lebo ja som pehavá a musím zakrývat lebo mám z toho komplexy.

sisa72

Dlhu dobu asi do 30 rokov som používala Loreal, ten mi však už nezaberal tak som začala používat Vichi.. ten je super mam denny, nočny a očný proti vraskam...aj make up Vichi proti vraskam... tato kombinacia zabera mam 37 rokov..