Ahojte.
Potrebujem poradit dobrý a učinny krém proti vráskam a najmä v okolí očí a čela. Mám len 30r. a nechcem vyzerat ako moja mama za chvílu. dakujem....
Krém proti vráskam
je to blbost vyhadzovat za kremy"na vrasky"peniaze.o krasu sa treba starat hlavne zvnutra! kuknite na collagenator Gen5.k tomu pijem skoro kazdy den pomarancovy dzus(doma si ho odstavnujem) a goji(jem kazdy den)
keby boli ucinne kremy na vrasky tak by zamozny ludia uz boli bez nich je to o genetike zdravom stravovani a starostlivostou o plet ale kremy urcite ziadne a vrasky su pekne
Takto to dopadá, keď si žena dáva makeup celý život kvôli takej somarine, ako sú pehy :) Dievčatá, poučte sa
co poviete na masaz tvare? minule davali v tv, ze dobre pomaha "vypliaskanie" tvare, tj bitie alebo ako to nazvat. dobre to prekrvi pokozku a vraj pomaha. odvtedy to skusam, a zda sa mi, ze to ma efekt.
Ja som skúšala iba -odkaz odstránený- a veľmi mi to pomohlo :)
Skús toto: www.cougar.sk
Sú to vynikajúce veci bez chémie.
ahojte žienky.
A zväčšené póry ako riešite? na to som nejako zabudla. ja ich mám hlavne na lícach. a ked si dám make-up, no hroza. Niekto tu spomínal make-up proti vráskam, a zakryje aspon niečo? lebo ja som pehavá a musím zakrývat lebo mám z toho komplexy.
www.biora.cz stoji zato kuknut si to a popytat v lekarni ake maju s tym skusenosti
Dlhu dobu asi do 30 rokov som používala Loreal, ten mi však už nezaberal tak som začala používat Vichi.. ten je super mam denny, nočny a očný proti vraskam...aj make up Vichi proti vraskam... tato kombinacia zabera mam 37 rokov..