Krém proti vráskam

inkab

No ved som si dlho vyberala:))

Ked ja tam tie vrasky vidim, ked sa pozriem zblizka. Povodne boli styri nad sebou, po asi troch tyzdnoch pouzivania "lahsieho" protivraskaca ich ostalo dve a pol. Takze to fakt funguje, do istej miery a ked tie vrasky nie su prilis hlboke.

Urcite si z par vrasok nerob starosti, chlapi si take veci nevsimaju. A fakt ti cele zmizli? Ake to ale je, ked nemozes vobec krcit celom?

btw.

a mna tie vrasky trapili mozno aj preto, ze este nie som vydata, ani zadana a nema mi kto povedat, nech nerobim hluposti :o)

btw.

inkab - slabucke vrasky by som tiez neriesila botoxom, ja som mala na cele dve dost hlboke vrasky, preto som sa rozhodla pre botox..teraz sa mi pekne vyhladili, takze som konecne spokojna..inak len Ti zavidiet takeho muza ako mas! kiez by ich bolo viac takto rozumne zmyslajucich..

inkab

btw tiez ma trapia slabucke vrasky len na cele, asi dvakrat somnezavazne uvazovala nad botoxom, ale nastastie mam manzela, ktory ma lubi taku, aka som a je rozhodne proti tomu. A ked sa mu s niecim stazujem - od vlasov po neviem co, tak mi len povie- si uz vydata, tak preco ta to trapi? Znamena to to, ze jemu sa pacim a na cudzich chlapov sa mozem...

btw.

mam 32 r., taktiez problem s vraskami, ale iba na cele..vyskusala som kopec "zarucenych" pripravkov a vysledok ziadny..tento rok som zvolila botox-celo a problem vyrieseny..

papaja

kremov na seba moze clovek patlat aj kila,tu vrstvu pokozky,kde sa tvoria vrasky to vobec neovplyvni takze vyhodene peniaze,na to treba ine zakroky

inkab

Alexa, na dobry a ucinny krem proti vraskam mas kopec casu. Ked teraz zacnes pouzivat take kremy, ktore odporucaju pre 50tnivky, co budes pouzivat potom? Ani sa to neodporuca. Ale s lahkymi protivraskovymi kremami - ja pouzivam denne, nocny a ocny, si mohla uz zacat minimalne pred dvomi rokmi. V lete treba piuzivat jrem s vysokym UV faktorom, ja sa natieram 45kou a nosim siltovku.

letnicka

pozrela som stránku vyzerá to krásne - juj hneď by som si kopec objednala :-) posielajú vzorky zdarma tak najprv vyskúšam konzistenciu a vôňu