Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dnez (: nie nie , ja poctivý študent...bez PN (;
datelinka, ver, že ja by som si aj viac dopriala ako 4 keby sa dalo (: ja ľúbim spánok (: ja môžem aj o desiatej kludne zalahnut, ale efekt často nulový,.... tak ratam ovečky do zblbnutia....alebo chytím do ruky krížovky, ale ako vravím, niekedy, ked chodím už ako zombi pár dní, tak zaspím rychlo (;
nexus, hroza, mam strach o teba. znicis sa uplne, viem ze nie zamerne. teraz je uz tazko zo zacarovaneho kruhu, bolo treba od zaciatku menej si pripustat a kumulovat v sebe to napatie a hnev voci samemu sebe :-( co teraz s tebou? sikovny chlap a takto si nicit zivot.
ojka a kedy sa ty poriadne vyspis, ked este aj cez vikend si len 4 hodky doprajes?? ked budes rano na prednasku vstavat? :-)) ci ty normalne o desiatej zalahnes?
ojka- a ty marodujes ci nie??
denz, no aj tak sa da tomu povedať,... čo už so mnou... ja som ale taký nezmar, ale zas tak raz, dva razy do tyždna mam tendenciu sa naporiadok vyspať, ked ma unava a vyčerpanost totalne zloží :D
ojka- ak mas bolesti....to ti verim:((,ale ak niekto nema ak nexus......
a ozaj nexus....nespis len od vtedy co ste sa rozisli s priatelkou???
ahoj denz (: u mna to je ale skôr o tom fyzickom zdraví ako o psychike, moj lekar o tom vie,že mi kapanek trvá zaspať (:
ojka- vsetko je o psychike......veru.Ale clovek si sam zrejme neporadi.Bolo by fajn asi navstivit odborneho lekara.Ci???
praveže z unavy a vyčerpania by si mal zaspať (: ja som zaspala asi o pol štvrtej a niečo okolo osmej bola hore.... ale aj tak citim,že to ešte nie je ono (: Tabletky radšej nebrat vobec, aj tak vidíš, že nezaberaju... všetko to je len o psychike ...
ojka, kedy si zaspala, a kedy si sa zobudila?