Prečo ešte nespíte?

ojka

leerka o tom niet pochyb (: ja tiež chodievam na PC vybaviť si poštu večer... teda väčšinou a často mam tiež filozofické nalady :D

leerka

ja takto vecer vzdy tak rozumne pisem .. lebo s tymto sefom piseme vzdy len takto v noci a to akoze take temy davame, ze konec ..a filozofujeme ... tak aj preto sa mu asi pacim ... a vzdy som mu vedela dobre poradit a povedat nazor .. a pomoct ...

leerka

ojka tak ano ..ja sa tak aj snazim .. ja na recicky nedam, lebo sm samostatne zmyslajuca osoba, ktora si sama za seba rozhoduje .. a nech by mi aj o nom narozpravali cokolvek... ak by sm sa s nim stretla..lebo poznam tie vselijake sproste reci, ktorymi chcu cloveka len ociernit .. ale na to ja nedam ..ja cloveka musim spoznat sama a potom sama usudim co a ako ..

ojka

marylin,leerka tu nikdy nebudeme samé (: aj ked vonku je realita určite iná, ale nikdy nejde všetko tak ako by sme chceli... to by bolo až moc pekné...netreba sa jednoducho vzdavať, treba ist na za svojím a preskakovať už len tie polienka a rečičky čo nám iný hádžu pod kolená (: a pousmiať sa nad tym... že čo všetko sa už len v tomto svete deje (:

leerka

maryli ja si za svojim idem .. a vzdy som si aj sla .. mna neodradia neake reci .. cize aj keby som tam nadalej pracovala, tak by sm sa snazhila, aby s ato niekam pohlo ..ale to este len uvidime..ci sa on bude mat aj k neakemu cinu ..ale tak ked uz navrhol to vino..tak snad ano ..neviem.tazko povedat ...

leerka

ojka ved oni si to uz prezili ..a ked nahodou nie , tak ja za to nemozem ... vies ja nemozem az to, ze o mne niekto povie, ze som normalna, rozumna, mam dobre nazory, sebavedoma , cielavedoma a ze si verim .... no pardon ako potom ..a to povedal on, nie ja ....

Marylin

mat svojho chlapa je jedna vec a mat blizieho pritela druha vec mozno im ide ze budes mat nejake vyhodyalebo co ja viem vsetko ale jedno viem stat si za svojim a ist za svojom cestou ci bude tazka alebo lahka ale zavist vzdy bude ta nikdy neumrie ja viem co pisem a je to dost tazke ale prekonas to aj ked budes niekady preto sama ako ja