Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ved prave to, clovek nema cas sem cez den moc chodit ... aj ked ja osm tu hocikedy, ak mam byt uprimna ...
to vieš, cez den všade lietaju ludia kade tade väčšinou, praca, rodina, škola... (: tu je fajn (;
tak to ano ojka .. najlepsie je tu vecer .. :-D najvacsia zabava .. ...
leerka o tom niet pochyb (: ja tiež chodievam na PC vybaviť si poštu večer... teda väčšinou a často mam tiež filozofické nalady :D
ja takto vecer vzdy tak rozumne pisem .. lebo s tymto sefom piseme vzdy len takto v noci a to akoze take temy davame, ze konec ..a filozofujeme ... tak aj preto sa mu asi pacim ... a vzdy som mu vedela dobre poradit a povedat nazor .. a pomoct ...
téda, na to, že je kopec hodín, tak tu ešte celkom rozumne píšeme (:
ojka tak ano ..ja sa tak aj snazim .. ja na recicky nedam, lebo sm samostatne zmyslajuca osoba, ktora si sama za seba rozhoduje .. a nech by mi aj o nom narozpravali cokolvek... ak by sm sa s nim stretla..lebo poznam tie vselijake sproste reci, ktorymi chcu cloveka len ociernit .. ale na to ja nedam ..ja cloveka musim spoznat sama a potom sama usudim co a ako ..
marylin,leerka tu nikdy nebudeme samé (: aj ked vonku je realita určite iná, ale nikdy nejde všetko tak ako by sme chceli... to by bolo až moc pekné...netreba sa jednoducho vzdavať, treba ist na za svojím a preskakovať už len tie polienka a rečičky čo nám iný hádžu pod kolená (: a pousmiať sa nad tym... že čo všetko sa už len v tomto svete deje (:
maryli ja si za svojim idem .. a vzdy som si aj sla .. mna neodradia neake reci .. cize aj keby som tam nadalej pracovala, tak by sm sa snazhila, aby s ato niekam pohlo ..ale to este len uvidime..ci sa on bude mat aj k neakemu cinu ..ale tak ked uz navrhol to vino..tak snad ano ..neviem.tazko povedat ...
ojka ved oni si to uz prezili ..a ked nahodou nie , tak ja za to nemozem ... vies ja nemozem az to, ze o mne niekto povie, ze som normalna, rozumna, mam dobre nazory, sebavedoma , cielavedoma a ze si verim .... no pardon ako potom ..a to povedal on, nie ja ....