Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nejak o jednej ma to fakt prestalo bavit a dal som si po dlhom case hypnogen, vobec to nezabralo, spal som mozno 2 hodiny ani tolko nie...zeby ten klak a to vycerpanie? neviem...
ahoj nexus a to sme vobec nespali? /-: mne sa podarilo potiahnut také 4 hod (:
ludkovia, tak mne sa nepodarilo zaspat...
vobec...
oukej, tak šup do postele pod perinu a rychlo spať :D
okej ojka, tak zelam dobru noc ..j ato vidim tak, z euz tiez pojdem ... a asi hned zaspim .. lebo som hotova .. tak dnes sa tu snad stretneme !:-))
no však ked si tí ludia maju čo povedať, mne sa pačia také povedačky (:
hm, nie že by sa mi tu nepačilo, ale budem to tu musieť zabaliť, lebo zasa viem,že sa nevyspím a budem mat bolehlav, tak to idem aspon trochu zmierniť /-: aj ked, ktovie do kedy budem počítat ovečky.. (: tak bruuu leerka, teším sa na buduce... (;
tak navykove to je .. tomu ver .. my sme tu raz mali jednu temu, asi tristvrte roka dozadu a stretavalo sa nas tam asi 5-7 rovnakych ludi ..a tych prispevkov denne , to bolo pozehnane ...
ja tu cez den byvam väčšinou len okolo víkendu, inak sa zdržiavam večer alebo v noci (:
leerka, hmmm, silno návykové to tu je (;
no ved prave to, clovek nema cas sem cez den moc chodit ... aj ked ja osm tu hocikedy, ak mam byt uprimna ...
to vieš, cez den všade lietaju ludia kade tade väčšinou, praca, rodina, škola... (: tu je fajn (;