Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka (: ja mám tiež velmi rada kyslu kapustu, napríklad aj s haluškami. My sme dnes mali tiež kuracie stehlienka ale vo vinovej omačka (: Hm, to vieš, sa tam ta doktorka o teba stara, že či pekne papaš. Treba skontrolovať. Lebo 50 je fakt malo, teda aspon mne sa zda (:
leerka a čo to bude za zaujímavu novu pracu? Tak veru, treba telo riadne neučit poriadkom, chodievať pravidelne spavať, a ono to bude v pohode, telo si zvykne (: No vidíš, tak už je z teba človek :D už to bude len lepšie a lepšie (;
datelinka boze, take chute si mi urobila .. to az nie je normalne .. no ja som donedavna mala 46kg na vysku 167cm ..cize sm vyzerala hrozne a nevedeli,co so mnou maju robit... ale tak teraz mam zatial 50 a som spokojna .. dufam, ze to tak aj ostane ...
ojka, no ved toho sa bojim, ze sa mi nebude chcet vstavat do novej rpace .. ale tak musim svoje telo naucit a pojde to ..mylsim, ze do tyzdna to uz bude v pohode a budem padat od unavy okolo 22hod .. :-) a ked v piatky budem tam aj do siestej alebo dokocna aj do deviatej vecera od rana osmej ..tak to budem ozaj hotova ..
no a ja som to tak robila, ze som jedla, jedla, jedla a hned nato isla spat ..tak sa mi podarilo a posledne 2 tyzdne pribrat 4 kg ... tak som rada, lebo sa mi to rok nepodarilo .. a uz som bola zo seba zufala .. uz vyzeram aspon ako clovek :-DD.. uz mi nehovoria anorekticka aspon
prsty sa mi predbiehaju, ktory tukne skor :-))
dnes, nie dens
ojka, dens som robila kuracie stehienka pecene na kyslej kapuste a k tomu pecene zemiacky. oni sa piekli v jednom pekaci :-)) mnamky, ja zboznujem kyslu kapustu.
leerka, ja mam tak cca 50 kg :-)) ale prekonala som pred 2 tyzdnami crevnu virozu a dostala som sa na 48-49 kg. ono, aj ked mam 52, tak vzdy ma lekarka preveruje, ci mam ozaj taku hmotnost, sestricky vzdy maju narazky na "hrubku" mojich predlakti, a tiez sa stazuju, ze mam zily tensie ako odberova ihla :-)))
datelinka, nebodaj nemáš váhu na "krv"? tak to treba papkať...
leerka treba papať, spať, papať , spať, papať.... :D
leerka, tak tomu sa hovorí spachtoš, si si to riadne vychutnávala, ta nabuduce už nenecham tak dlho ponocovať, však budeš do novej prace zaspávat :D
datelinka a čo dobreho bolo na obed? datelinkova polievka? (-:O fiha, šikovna si...hej, torta, mamina bude mat narodeniny, ocino meniny, tak na dnešný den padlo koleso štastia na oslavu (: tak sa niečo dobre popieklo, chlebíčky urobili a tak... (:
ojka, tej torty by si aj mne mohla poslat ..ajja potrebujem este pribrat .. som este ajtak chuda ..
datelinka ... a co si presne na hranici, ked mozes darovat krv?