Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kocky ja mam 95kg
datelinka,..ako nic v zlom,ale to si ozaj musela vyzerat hrozne .. ved mne bolo zo mna samej zle, ked osm mala teraz tych 45kg ..a sm sa normalne pomaly hanbila aj na plavaren chodit ... ale chvalabohu, ze sme to nabrali a su z nas uz aspon neae baby :-D
leerka, ja som pred par rokmi dostala sarlach, vtedy moja vaha bola bezne 48, v lete aj trochu menej. po sarlachu som mala o 3 menej, tak mi museli vybrat mandle, lebo som mala streptokokove lozisko na mandliach, musela som byt v antibiotikovej clone. a nakoniec som teda po operacii, ked savelmi jest nedalo, schudla este dalsich asi 5 kg. takze ja, dospela osoba som vazila cosi cez 40 kg. fuj, ked sa vidim na fotke, ako vazne chora, tyzden pred smrtou. ale rozchodila som to, chuti mi :-))
ja som na tom asi podobne ... tiez vela zjem a nic .. rano vstanem, brucho ploche .. a itez dufam, ze sa mi bude v novej praci pacit .. a hlavne ze kolektiv bude v pohode .. to by som asi ocenila .. po tejto skusenosti v este terajsej praci
leerka (: ja mám jednu sesternicu, že ona môže pojesť hocičo a hocikedy a stale je štihlučka, ona ma perfektny matabolizmus... (;
tak verím, že v novom kancliku sa páčiť bude (;
ojka, ja som kancelarsku krysu chcela robit uz davno, len neak ma nikam nezobrali a teraz ked uz som aj robila v kancli ale to len take nezazivne, ak som si povedala, no co .tak asi uz to robit nebudem a zrazu len tak zrazu z cista jasna mi zavolali a potom ma aj vybrali ..cize to slo hrozne ryclo .. v stredu som bola na pohovore, vo stvrtok sa zaucat a poobede mi oznamili ze ma zo 6 bab vybrali ..tak so boal rada ..lebo ja som uz mala neake skusenosti s volanim, tak to tam dost zavazilo .. ze uz sa viem vykoktat a tak :-D a prsne ma posudzovali len podla toho,ako vyzeram ..ale to, ze osm toho vela zjedla mi nikto neuveri ..a naco ludi hlupych o tom presviecat? ved ja a vsetci doma vidime ze teraz sa len napachavam stale :-DD
leerka, kancelarska krysa je fajn podla mna (: mna by také papierovačky a vybavovačky aj bavili (: Inak, toto som nikdy nemala rada, že ako druhí posudovali ludí, že akí su chudí, alebo ako su pri tele... lebo mna strašne iritovalo, že ako môžu tak rozpravať, ked nevedia, či to maju z choroby, alebo si to sami zapríčinili a tak....
datelinka ja som mala najmenej tento rok neak v marci ..a to 45kg .. ale tak ja som mala problemy so zaludkm a crevami a nic mi nepomahalo a bezne sa mi stavalo, ze som aj tyzden a jpol nic nejedla ..a to si vies predstavit mojich rodicvo..ti boli zufali a nevedeli co so mnou ..ale za to vsetko vdacim svojej skvelej doktorke, ktora mi naordinovala antibiotika silne jak konovi a dokonca 3x za sebou ..takze asi tak .. a potom som sa na konsi maja rozsla po 4,5 roku s priatelom, resp on so mnou a to som bola uplne hotova uz ...
leerka, ja mam presne rovnaku vysku, ale hmotnost som mala uz aj nizsiu. teraz si chcem udrzat aspon tu patdesiatku :-)) ale akonahla sa cosi deje, viac sa hybem, v lete, ked som chora, ako prve idu dolu moje tazko nadobudnute kilogramy :-))
ojka, ja budem klasicka kanelarska krysa teraz ..cize administrativna pracovnicka .... budem davat neake veci do databazy, vybavovat maily, rezervovat saly , obvolavat to a vraj aj neake uctovnicke veci ... tak uvidime ..
a veru uz je zo mna trochu clovek, ved kazdy mi hovori, ze uz aspon vyzeram, ako clovek .. lebo bola som hrozna ..sak som ani brucho nemala .. nuz ale tak ja som za to nemohla ...