Prečo ešte nespíte?

datelinka

bre ranko, leerka :-)) ja uz idem dat kavu po obede :-)))
ojka, torta? mnamky, pridem pre zvysky :-) vies, ja musim priberat trochu :-) a v utorok chcem ist darovat krv, dufam ze to bude bez reci, nie ako vzdy :-)
ja som trochu upratala, poliala vsetkych xy kvetov, trochu ich upravila, listky a tak, vyprala, vyzehlila, obed uvarila (obed zjedla :-)), zas upratala a aj do prace som trochu sprtla :-))

leerka

no veruze som spala doteraz , resp spala som do neakej pol jedenastej, ale tak to som sa zobudila a zlakla som sa, ze som zaspala do prace na 12stu ..tak si vravim, kaslem na to , ve didem posledny den, tak dojdem na 14tu :-DD ale tak som sa iba prahadzovala a kraviny sa mi uz iba snivali .. ale v podstate to tej jednej som lezala ...tak dnes ozaj tak lahko nezaspim .

ojka

datelinka (: hej, mali. Hm, tiež pravda, v meste človek asi nepočuje vela kohutov kikirikat :D Tak ale kohut sa mi nezda zrovna ako najlepší budiček, ked už kdesi v noci o druhej tretej kikirika, to by sa mi z postele veru nechelo (;
no jo, mne ked sa dá, tak ja som strašne fajnový a uspinkaný človek (: ale tak niekedy to musí ist bokom, povinnosti su povinnosti (:
u nas sa taky v nedelu nedelá, ale my máme skôr taku vypekačsku nedelu teraz (: bude tortaaaaa.... a ty si čo stihla už takého porobit?

datelinka

ojka, vy ste mali vcera zabijacku? ci len to jedlo? alebo padla svinka za obet? a byvas asi na dedine, ked pocujes rano kohuta kikirikat :-)) ja mam iny budicek :-))
vidis ojka, ja zas neviem vela spat, ja by som bola chora, keby som mala 8 hodin prespat :-) mne je skor den kratky, tak si ho takto natahujem :-)
inak, na to ze je nedela a dnes se prostě nedělá, tak som toho uz celkom dost stihla :-)