Prečo ešte nespíte?

bingham

ano vy zeny sa potrebujete pooooriadne vyplakat....uvidis zajtra bude poooohoda :))))

Datelinka na teba nikdy v zivote nezabudnem......:DDDDD

leeerka

ojka, pekny usmev ani nedokazem dat, kedze mistekaju po licach slzy ..ale somr ada, ze sa mi snazis pomoct .. no mozno sa len potrebujem riadne "vyrevat".. a mozno ked sa vyspim, tak to bude okej ... snad ...

ojka

nooo, tak ja dufam,že bingham nám bude robiť spoločnosť častejšie, nie len okolo tisicok :D ale inak bingham, máš moje slovo, na to sa neda podla mna zabudnut (:

datelinka

pre mna su teraz vianoce uplne ine, uplne nadherne, uz sa tesim na tu radost v tych nevinnych okaloch z tooolkych prekvapeni :-))

ojka

tento pocit som niekedy i ja mala a nie raz(: ale ani neviem ako, ale nejak to zo mna opadlo... (možno ma v tom prsty počasie (; ). Jednoducho, ja sa dokažem zobudiť niekedy už aj s nie dobrou naladou a potom lutujem ostatných, čo ma stretnu... takže teraz nahod pekný usmev (: hlavu hore začnime hladať niečo, čo ťa bude naplnať, čo bude stáť za to (;

datelinka

leerka, vianocny cas je najnnachylnejsi na depresie, vycitky, rozoberanie minulosti, otazky, tuzby, ziale.... nepoddavaj sa. nezi z minulosti, tes sa co nove ti prinesie buducnost. take pitvanie sa v minulosti, v hladani odpovedi na nezodpovedane otazky ubija.

leeerka

ojka vies, ja nie som zvyknuta byt na vianoce a silvestra doma . na vianoce som sa navecerala a potom vzdy prisiel moj ex a sli sme najprv k nim a potom von .... a na silvestra sme vzdy chodili niekam do hor alebo na chatu alebo na lyzovacku .. na niekolko dni .. a nie som zvyknuta byt sama takto na sviatky . je to ubijajuce

bingham

Aleeee neblaaaazni.....urobila si to ty tak je to v poriadku...ňuňuňu :)))))))

ale nieco mi sluuubte baby.....ked sem nahodou prestanete chodit co sa raz stane....a nahodou sem po case zabluuudite....nezabudnite na tuto peknuuuu a napiiinavu chvilu ok :))))