Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no tak zase ktore ako :-)) ale to zalezi na zene samotnej. su zeny bez fantazie a su zeny, ktore vedia osviezit kazdy den. no a samozrejme, cim je zrelsia, tym je skusenejsia :-))
pre mna je kompliment, ked prejdem okolo strednej skoly a kricia na mna "deti" ze som sexiii :-) v duchu sa len zasmejem :-)
datelinka..takano ...som narocna ..to je mozno pravda..aj ked len viem co chcem a co nechcem .a takisto je to aj u chlapov ..viem, akeho chcem a preco by som mala zlahovat z narokov? noa presne, odkedy sme sa rozisli..tak som napadnikov mala vela ..ale co , ked ani jeden sa mi bud nenpacil alebo povahovo mi nesadol ..a ja napr nehladam nikoho zaprachateneho... aj minule na mna jeden znamy chel zaposobit tym, ze mi rozpraval , akema auto a kde pracuje a tak ..a to bola sila ..taky nema sancu u mna .. ja chem niekoho normalneho, kto ma bude lubit .. a bude sa mi pacit samozrejme
bingham, dobrá pecka ((-: tie staré časy....
ahaaa..tak to ano....je to moja slaboost :))) jedna z maaala :P....a nech mi nikto nic nehovorii...- najlepsia zena je po 30 rokov.....neni sanca aby sa im mlade vyrovnali ....to viiiiim :))))))))))))))
bingham, v tej teme co som dala link, tam pisal posledny prispevok nejaky seel, myslim, ze tuzi po zenach starsich ako on. :-)) preto mi to teba pripomenulo :-))
ani mi nehovor aj ja som veeeeelmi vyberavyyyy :P
nieco pre vaaas odo mna :))))
leerka, ja nevravim, ze som vyberava, ja som len narocna :-)))
leeerka, ja toto presne poznam. chlapci ma dobyjali, mohla som si vyberat, ale ja som proste kazdemu povedala, ze necakam na ziadneho rytiera na bielom koni..... rozchody su tazke... a vzdy zasiahnu obe strany. aj tu, co rozchod iniciovala. aj ked to tak nevyzera.
bingham ..vies, len ja som moc vyberava vraj ... to mi ostatni hovoria ...