Prečo ešte nespíte?

leeerka

ojka, aj ja tomu verim, resp mozno chcem verit, ze kazdy tu mame niekoho stvoreneho iba pre nas ..len ho treba este stretnut ..len ja uz som chcela budovat v zivote ine veci a nie ist vo vztahu zase odznova .. ale verim tomu, ze raz si poviem, ze ano bolo dobre ze sa to takto stalo ..teda ja si to hovorim uz teraz ... ze to tak malo byt ..

bingham

leeerka neblaaazni neuberaj zo svojich poziadaviek :DDD kam by sme prisli :DDDD

a vies kolko je takych milych a citlivych chlapcov.......a ja ich tak nemusiiiim :))))

datelinka

jasne, ojka, mame svoje muchy, ale dokazeme ich tolerovat aj inym. vsak nikto nemusi chciet mat dokonaleho partnera, toho by aj marne hladal. len mat urcite poziadavky. problemom je, ze cim je clovek inteligentnejsi, tym viac poziadaviek ma na toho svojho "spolubyvajuceho" :-))

leeerka

datelinka, samozrejme, ze nepotrebujem len niekoho do postele ..keby som potrebovala len to .tak to tak mam .... mne ideo viac .. aby pri mne niekto stal, podporoval ma, utesoval ma .. proste aby som sa mohla o neoh opriet a bol by mi oporou .. a stale pocuvam z okolia ze mam ubrat z narokov ..ale preco by som mala ?

datelinka

bingham, neodchadzaj este, zaraz je tu cislo 2100, potom 2111, potom 2112, potom 2222, nechces niektore z nich? :-)))
doprala nam pracka, idem sa venovat jej utrobam :-) ospravedlnte ma :-))

ojka

leerka, všetky sme náročne (: to je pochopitelne, ja viem, že nik nie je dokonalý, každý má svoje muchy, ale stojím si za tým, že každý raz najde takého človeka, čo sa mu bude podobať, tak neterba zúfať (: všetko má svoj čas...

bingham

nooo tak to potom hej datelinka....ked po tebe kricia skolaaaci....hmmm musis byt dobraaaaaa zena..... ;)))))

hej a na fantaziu som tu ja :))))

datelinka

leerka, to ani nikdy nezlavuj z narokov. to by nemalo dlhe trvanie. vsak my citlive a rozumne zeny nepotrebujeme len milencov do postele, potrebujeme podstatne viac :-)