Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
potia sa ti ruky? to znamena ze si v strese....
nie nie
heeej nerobte nooo taaak
ide ti o to, aby si bol 2tisici?
HEEEEEEEJ STACIIIII UZ NEPRISPIEVAJTE UZ TO DOKONCIM
bingham, tak si tie preslovy predpriprav do wordu a potom zkopči, ja chcem niečo pekneeeee (:
a na just birgham
fuuu uz sa mi potia ruky :)))
noooo ved praaave datelinka :))))
ojka neboj budem piiiisat velmi rychlo :))))
a ziadne spekulovanie....ze hoooo a nalozite sem 13 prispevkou za sebou
ahoj ojka..tak dnes sa dalo , aj v práci to šlo...ale na mna ide neaká zlá nálada .. úplne mi je zo všetkého na nič, z ničoho sa nedokažem tešiť a uz neviem , co mam robit ... kupim si nieco na seba..paci sa mi to ..donesiem to domov a uz si poviem a naco mi to je ..ved mam taku kopu veci, ze uz ich nemam kam davat ..aj teraz bola som kupovat veci na mikulasa pre rodinu a inokedy osm mala z toho radost .a teraz, vobec!!! asi to bude tym, ze predtym som dhlsie niekoho mala a teraz uz nemam ..napr dnes by sme mali 5 rokov .. keby to on pred polrokom neukoncil..a ja mam pocit ze sa zblaznim .. neivem co ma to pochoytili .a vianoce? na tie takisto nemam dovod sa tesit ..a silvester? budem do stvrtej v praci a potom dojdem domov a s rodicmi ..ach boze .. to som skoncila .. co mam len robit? aby mi nebolo takto strasne .. pomoooooooooooooooooooc :((((((((((((