Prečo ešte nespíte?

leeerka

ojka mas pravdu, urcite tym urobim radost ostatnym ..ale mna netesi naozaj nic .. som uz na to m hrozne ... a to teraz na mna neak tak prislo .. a exsef?no tak v pohode ... sme spolu pisali a aj mi volal dnes..resp teda uz vcera .... cize asi tak ... no vies, ked ja si pripadam tak strasne sama ..a preto mi je hrozne ..v podstate mi nic nechyba .. byvat mam kde, auto mam, pracu mam, kamaratov mam , aj rodinu.... peniaze mi nechybju, ale neak ma nic nenaplna .. nic .. citim sa tak prazdno ..

ojka

leerka, nebývaš rada na vianoce a silvestra doma s vašimi? Ja som s nimi každoročne a bolo by mi velmi luto, keby som s nimi nemohla byť (:

datelinka

bingho, nebudes mi verit, ale fakt som nechcela :-( mam nedobry pocit, akoby som nejaku obrovsku chybu v zivote spravila.... tak si sa tesil na to a tak krasne si to napisal....

ojka

bingham (: nebud mrzutí, mne je sice luto, že to tak blbo vyšlo, ked si sa tak tešil, ale tvoje slová boli o to krajšie (;

bingham

Aleeeee nevadiiiii aj tak ta veeeelmi luuubim :))))) a ja som staaale king :)))) kedze si ma predbehla ty.....je to ako keby som to bol ja :P

ojka

leerka, hore hlávku (: ved všetko ide dalej, treba sa na to pozrieť len z tej lepšiej stranky, nooo, možno by ste mali teraz 5 rokov, ale príde niekto, s kým ti bude ešte lepšie a krajšie ( exšef nám poslucha? )A ak aj neposlucha, tak niekoho super určite stretneš,... Mne prídu každoročné vianoce také čudné, všetci su tak príšerne uponáhlaní, no neviem, možno sa mi to len zda, ale ked sa pozriem na to z druhej strany, čo po ostatných, netreba si kaziť naladu (: a prečo ta nakupovanie na mikulaša už nebavi? povedz si, že druhým predsa urobíš tym radosť, a aj ked to možno nedaju najavo, som si 100%-ne ista, že sa potešia. (: