Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no, ale melony na teba nie su tazke, co? :-))) a uz si sa opisal? hm? ako vyzeras? 1,62m a 54 kg? popolave vlasy?
datelinka..praveze ja ho neporovnavam, preotze dobre viem, ze to nema vyznam ..lebo kazdy clovek je iny a naco? kazdy ma zauzivane neake zvotne sposoby a tak .. no a ked ani ja sama neviem, ci niekoho chcm .. mozno ano , mozno ni e...tazko povedat .sama sa v sebe nevyznam ... a ak ano .tak asi len velmi pomalymi krokmi ... l
dievcata toto su na mna tazke veci co tu rozoberate :)))
leeerka neviem kolko maaas rokov...., ale frajerov este budes mat kopec :))))
bingham, idem tvoj prispevok, tvoj dvetisicprvy prispevok aspon oznacit zelenou fajkou :-) ok?
leerka, asi porovnavas toho byvaleho sefa s byvalym priatelom, vsak? to mi nieco pripomina.... takto sa neda startovat do noveho zivota. neodstartujes, ked si priputana pevnym lanom. ked sa budes vzdy vracat spat k tomu, co bolo.
vravi sa, ze prvy rok je najhorsi.... prvykrat je vsetko inak, ako si bola zvyknuta - leto, dovolenka, vylet do lesa, nakupy, vianoce, oslavy, sviatky.... vsetko, co si bola zvyknuta robit s niekym a teraz tu ten niekto nie je.
ako z toho von? na novy vztah asi nepomyslis, ked ti je tak smutno..
no ved som tu s vami ..nikam este nejdem ..spat sa mni neak extra este nechce ...
:DDDDDDD.....neee len sa smejem....si sa snazila si mi to tu strazila....., ale aspon viete ako vas mam raaad :))))
aaa datelinka predpokladam ze uz si na ceste :P
leerka, tak len si poplač,... mne to vždy pomaha a potom je lepšie... (: aspon trošku určite. No ma mrzí, že ti neviem inak pomôcť ): ale tak ak chceš buď tu s nami, možno ti bude veselšie (:
a to preco, bingham? pre tu kradez storocia? :-)))