Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

kedysi som karate robila... aj som aktivne plavala v jednom klube...ale blba som bola... nechala som sa depresiami zvalcovat...a vidis... takto som dopadla... po nociach hore

ShaulaThalit

Ja som hravala od mala sach, neskor aj ligu... ked sme pritom :))) to bola jedina vec, v kt. som bola aj celkom dobra...

datelinka

urcite pride, shaula :-)) len sa snaz uz teraz pracovat na sebe. zlepsuj co vies, ze ti nejde. ja neviem v com mas konkretne problem, ale clovek ma velku moc nad sebou samym. moze sa naucit ovladat, moze sa naucit hladat vo vsetkom tu dobru stranku, naucit sa vyberat tu spravnu cestu, ako v sachu, ked premyslis dopredu dosledky svojho tahu :-) cim skor sa to naucis, tym skor pride ten tvoj cas :-)

ShaulaThalit

datelinka - tak to ti uprimne zavidim! takychto vyrovnanych ludi je dnes veeelmi malinko.

ja hovorim, ze moj cas este len pride :)))

datelinka

shaula, tak to ja som potom stastny clovek :-)) ja som spokojna s tym co mam a ako to je :-)) alebo mam az tak vela, ze musim byt spokojna? mozno podla niekoho ineho niesom nadmieru "bohata" (nemyslim tym hmotne bohatstvo), ale ja sa citim ako kral :-) netvrdim, ze mam dokonaly zivot, drobne chybicky su, aj nezrovnalosti, konflikty, nespokojnosti, ale nic podstatne, v globale zanedbatelne veci :-)

ShaulaThalit

suhlasim... vsetko ma v podstate svoj cas... ja som dost taka, ze by som chcela, aby vsetko bolo hned... a potom som vecne nespokojna

datelinka

ja by som ani nevravela, ze najprv kariera a potom rodina. lebo ak zacnes makat na kariere, kedy bude ten spravny cas? skoncit len tak uprostred postupu a karierneho rastu? ver mi, poznam to. neuzila som si matersku, lebo som potrebovala stale pokracovat v zacatej praci a nahanam sa takto dodnes :-) ale neprekaza mi to, nechcem stratit kontakt s tym, comu sa venujem.
skor by som ale povedala - najprv si uzivat radosti zivota a az potom rodina. vela veci sa uz neskor neodvazis urobit, alebo to bude zlozitejsie pre teba, ked budes mat deti. treba si uzivat, kym si tu sama pre seba :-)

ShaulaThalit

viem... to vsetko viem... ale to ma samozrejme este cas vsetko... ja davam prednost kariere... najprv kariera, potom rodina

datelinka

shaula, to nemala ani moja svagrina, teraz ma dvojrocnu dcerku a venuje sa jej, hra sa, mazna, az rozmaznava.... to dieta ma vsetko. pred tromi rokmi by som netipovala na taku starostlivu matku :-) vsetko za moze razom zmenit, ked pride nejaka zlomova udalost.
mas este furu casu na dietatko, zatial mysli na seba, aby si ziskala pohodu, ododlnost voci zatazovym sizuaciam, aby si sa naucila znasat stres, smutok a bude ok.
bingham, kde si zmizol? uz si v praci? na zachode?