Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Najvacsia haluz s tou "predpovedou" pocasia je to ze vonku o 19:00 vidim -15C, ale v noci sa ma ochladit na -11C :D :D :D
Zo zivota viem, ze spoliehat sa na predpoved inych ludi sa sakmremensky nevyplaca...
To si mozem spravit koleso stastia a z dlhodobeho hladiska bude uspesnejsie ako predpovede pocasia...
Mama mi vzdy hovori "ale ved hlasili mraz" .. "daj si nieco na seba".. ale aj tak si idem - klasika kratky rukav + tenky pulover, a pridem vecer o 21:00 zo skoly a je prijemnych 10C, namiesto predpovedaneho mrazu. - krasne osviezujuca prechadzka :D
no to ano ..len keby aspon nechodili po meste .ale oni chodia,ale kaslu na to a neodhrnaju ..a posypat..naco
hmmm :))
cestari zasadne nesleduju predpoved pocasia, takze su vzdy velmi prekvapeni prvym snehom :-O
no u nas je teraz "iba" -14... ale bola som dnes vonku so psom a skoro som umrzla ... no ja budem rada, ked zajtra nastartujem ranoa odveziem sa do prace .. a nedostanem smyk..lebo neak u nas cestari zaspali ..
Ked som zistil ze je -19C ... a mal som len tenku bundu, tak som si pomyslel ze mi asi preskocilo, ale vzdy som chcel ochutnat -20C :D tak som bol blizko no :D
neviem preco, ale ani som necitil taku zimu, teda ked som nevedel o tej teplote, ak by mi niekto povedal ze je -2C, tak by som mu asi aj uveril....
snad nebude prsat na Vianoce :(
no zima tam je .. som dnes skoro zamrzla .. :-D ale chvalabohu, som tu, prezila som
nezabudnem..ved sa sam presvedcis :-)
aj sem ti to daaam...nezabudni co som ti piiisal :DDDDD