Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:)) prave som dopila cafe, som zvedova, dokedy to dnes vydrzim :P. bingham, kedy chodis spavat? kedy ta nezobudi tresnutie hlavy o klavesnicu? to musi byt riadny rachot, cooo? :D :D :D
so snehom este pockajme, nech ho je aspon pol metra a musi byt kvalitny, lebo zo sypkeho nic :-) to by sme s ojkou poli len ako cukrovane domace kolace :-)
s kuframi ???....no ked ta s nimi jezisko unese....tak pridi aj s kuframi :DDD
bingham, a chces ma aj s kuframi? :D
dobruuuu ojkaaa....a pekne pocitaj svorlistky....ked teda uz lepsie zabeerajuu ako moja uspavanka :P
:DD ze by len predsa shaulu :)))....nieeee neblaaazni ja nemozem posluuchat to sa nedaa :P
no jasneee datelinka poviem...poviem....ked tam nahodou nieco bude :)))
hmm a co hovoris na sneh....ideme na to :DDD
bingham, napises potom, co si si nasiel pod stromcekom? som velmi zvedava :-) mozno model shauly v mierke 1:25
:-))
ojka, ojenka, dobru nocku ti prajem :-) dufam ze bude dostatocne dlha na zotavenie :-)
vdaka za privitanie.
bingho, pekne logicke vysvetlenie, ze jezisko nemoze nadavat :-))
Bingham, ale ked budes posluchat, garantujem ti, ze este sa vselico moze zmenit, a mozno si ma najdes zabalenu v starom osuchanom baliacom papieri... aj s maslou :D ale o tom velmi pochybujem... ze ty... a... vianoce... salala :D
datelinka, to važne? to som ani nezaregistrovala :D tak to je už moja druhá n-tisíca (: