Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja viem... ja sa priznam, ze nemam v sebe vypestovany ziaden vztah k detom, v podstate som nikdy ani nemala potrebu pestovat, hrat sa s nimi, mazlit...atd... taky ten prirodzeny zensky pud... ale mozno sa este zmeni vela veci :)
och shaula :-) viem ze teraz je to nadherne obdobie, kedy sme my rodicia pre dieta vsetkym, beru nas, respektuju, bezhranicne miluju - a tak si to patricne uzivam :-)) ale zas to znelo velmi pesimisticky z tvojej strany, citit ze ta trapi depresia :-) ja mam optimisticky pohlad na svet a verim ze mi ho nic nepokazi :-)
;) to verim... male deti su zlate, pokym nevyrastu a nezistia, co je to zivot....
dva a pol, ale rozumny chlapik :-)
datelinka: a kolkorocneho syna mas? ja niekde v podvedomi velmi tuzim mat syna... :)
mna sa pytal syn, ked sme sli okolo obchodaku, naco ludia kupuju kapra. tak som mu povedala pravdu :-( vravim mu, je to krute, priprav sa - oni ich na vianoce zjedia...
a vlastne na depky neni cas nikdy....
hej, to je pravda... ja ked vidim kapra, tak sa pytam seba samej, kam putuje ich dusa... mozno sa z kapra stane nabuduce vcielka :D :D :D
na zachode ???....ano tam by skoncilo vela ludi.., ktory by robili moju praacu :DDD
aleee nedepkuj....na to mas este cas :)))
z coho shauli? mas to krute, ked este aj z vianocnej jedlicky :-))
mna len akurat tak z chudakov kaprov :-))