Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no ja som tiez dnes zdobila stromcek :-) a naprv s ami nepacil..ale ked svieti vecer, tak je kraaasny ..som na seba hrda :-))
zlateee ste baby....:))) uz takto mate pekne vyzdobene stromceky...no teeda :)))
ojka, takze dnes si este uzivas bratislavsku predvianocnu atmosferu?
ja som minule malemu vysvetlovala, preco este nesvietia vsetky sviecky na adventnom venci, len tri. :-) a vcera vysvetlovat on zase znamym, co sme mali na navsteve, ze uz len jedna sviecka a budu vianoce :-))
no ja dufam,že u nás máme tiež, ja zajtra cestujem domov (: tak zajtra doma sestry aspon zgulujem :D
štvorlistočky sa včera počítali ale nebolo to ono,.... ale lepší sa to (:
aj ja som chcela stromcek co najneskor, ale potom si vravim, este bude treba upratat ten bordel, tak spravime v nedelu a nakoniec ked sme prisli v piatok domov, rozmyslam co s vecerom, piect, zdobit? tak som umyla schody, dala vencek na dvere a zacali sme so stromom :-)
obed bude zaraz a potom ideme na sane, svieti slniecko, skodas by bolo nevyuzit nadherne zimne radovanky :-)
ojka, dufam ze si uz doma, nie v skole :-)
a u vas tedas nemate sniezik?
ahoj datelinka, aj u nás, teda nie doma ale v BA je prekrasne bielo, ale už sa to kapaaanek odzrkadluje na meškaní MHD, oni tu maju z toho hotovu kalamitu.... juuuuj, ale ked som bola vonku, taka zima bola... na teplomeri ukazovalo -12°C,tak tak sviežo bolo ešte ked do toho "trolinku" fuuuukalo. My stromček ozdobujeme vždy až 24. ráno (: ja sa už velmi teším domov, tiež sa bude vypekať a pustia sa vianočné koledy, zapalia sa sviečky, juuuuuuuj, už aby bolo zajtra (:
vidím,že u vás doma sa teda riadne činíte, aspon si vychutnávate spoločné chvíle, tak peknú nedelu aj tebe (:
pekny den.
u nas nadherny zasnezeny :-) celu noc snezilo, rano som sa zobudila na susedove odhrnanie snehu :-)
taaaak a u nas uz vladne vianocna nalada, v piatok vecer sme ozdobili stromcek, maly pomahal o dusu, a vysledok je nadherny (najma v porovnani s minulorocnym, ked sme radsej zdobili len hornu cast stromceka, aj to nie bohato, ako prevencia proti destrukcnym sklonom rocneho dietata :-)))
vcera sme urobili cesto na pernicky, oddychuje v chladnicke, teraz robime linecke cesto a popoludni budeme patlat kolaciky, vykrajovat a piect :-) formiciek mame habadej, tak nech tu uz rozvoniava. zatial tu citit len vonu sviecky a caju magic moments :-)
peknu endelu vsetkym.
peknuu noc :))
v podstate sa to vsetko zacalo od detstva... som z neuplnej rodiny, a videla som, ako nas otec psych. tyra... len som bola vtedy mala... vsetko sa to hromadilo... bola som introvertna, atd... az po asi roku, co sme boli uz bez otca sa to zhorsilo... nenormalne stavy som mala.... trva to uz hrozne dlho...
aj ja som kedysi plavala :-)
shaula, ako dlho uz mas depresie? snad nie uz od detstva :-(
dufam ze ojka uz poratala stvorlistky a ze ich ani vela nebolo :-)