Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, ja viem, ako si to myslel (: s tymi nedelami máš pravdu, ....
fiha, ale ty si potom riadne pracovitý :D inak, aj mna dosť mrzí, že vianoce budu na blate, ma potom stale len pršať, škoda...
joooj, to znie fajn, kdesi zaliesť, mať od každého pokoj, všade len klud, ticho.... to by som brala aj ja...

lost

No ja mam kazdy den to iste, kazdy den pracovny :D
Ale mam to tak ze robim co ma napadne.
Skoda ze sa len oteplilo, aj by som isiel snowboardovat alebo lyzovat teraz :D

Ale kedze teraz budu sviatky, kazdy den do kostola, sviatky, preto som myslel ze nedela kazdy den :D :D

Ale dnes to bolo skor na ten piatok :) lebo brat bol posledny krat v skole, cize to spravilo taky dojem, este aj preto, ze sa zacinaju 'prazdniny' :))

Inac ten oddych mi uz lezie celkom cez hlavu :D je priliz zima na to aby clovek isiel von, a ked sa otepli nikto nikam nechce ist, kazdy ma povinnosti :D
najradsej by som teraz isiel niekam daleko, kde je pokoj, niekam mimo civilizaciu aspon na 1-2-3 mesiace :D

ojka

takže ty máš dnes aký den ? piatkovu nedelu?((-: nebodaj si dnes sviatkoval, oddychoval a zabaval sa? ja neviem, ja to mám celé akosi domýlené....

lost

ojka - tento tyzden bude viac piatkov :D
alebo skor sama nedela :D

clovek sa v tom nema ako vyznat ani :))

tiez by som nepovedal ze to vyzera na utorok :)

ojka

Ja som cez víkend pozerala s priatelom Up, sme sa nasmiali ako malé deti, no čo už, niektorí z rozpravok nevyrastu asi nikdy (-:O

datelinka

ja mam normalny pracovny utorok. vcera sa so mnou lucil sef, ze uz ma dovolenku do vianoc a dnes zas strasil v praci :-( co nevie oddychovat alebo piect kolace?

bingham

hmmm...preco ma takto tyras...:DDD...hned by som tam vybehol..., len neviem ci by som sa venoval filmu :P kedze to neni horor...tak mas stastie ze tam s tebou nebudem :DDDD