Prečo ešte nespíte?

ShaulaThalit

Ved stromcek by sa aj mal na Stedry den ozdobovat, nie?

Dnes, ked sme boli nakupovat, tak som si tak uvedomila, ze ludia si poriadne ani Vianoce neuziju... Ved este zajtra, 24. su obchodaky pootvarane....
Ja nemam nic proti tomu, len proste si myslim, ze ludia nechapu o com su v skutocnosti Vianoce... Vianoce predsa nie su o tom, ze mesiac pred tym ludia nakupuju zasoby, akoby bol koniec sveta, samy zhon stres, obchodne centra zavalene ludmi...

ojka

datelinka, malý sa snažil? bol aktívny? (:
shaula, fiha,... hadka? u nás to je tak, že rodičia daju na stromček len sviečky a ostatné je v režii nás, mládeže :D
hm, takže všetci zdobíde popredu (: my vždy rano na vianoce...

ShaulaThalit

datelinka: je pravda, ze Vianoce neznasam, kvoli istym "veciam" a bla bla bla, ale nebudem robit blbosti, a nebudem ich svojou hnusnou povahou kazit inym. :P

ojka: my uz mame stromcek... ked ho zdobili, tak sa hadali :) dobry dovod na hadku - vianocny stromcek... :P

ShaulaThalit

:) :) :) ja viem, ale toto sa fakt hrozne hanbim... Inak sa uz tesim na zajtra. Budem cely den do bedne kukat rozpravky :)

datelinka

skoda shaula, ja uz som tu pritomnych bavila svojimi prihodami :-)))
shaula, a denz nie je zenaty. to bol len taky for :-))

ShaulaThalit

Jezis, to tu nemozem pisat... :P
On dnes bol v ordinacii sam, lebo sestricka - jeho zena si zobrala dovolenku, a proste ja som u neho nasackovana kazdy mesiac, lebo mi vyvolava umelo menstruaciu a mam stale nejake problemy... a ja sa zacinam normalne pred nim hanbit... lebo on sa stale na mna tak zvlastne pozera, akoby sa na mna chcel usmiat... ale to je moc profesionalny :)