Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leerka, to je vzdialeny pribuzny :-)
hm, leerka, ja som v rodine toto riešila už niekolko krat a radšej som ostala pri pomenovaní sesternicin/bratrancov syn/dcera ((-:
jeeej, to ste boli na tej trampolinovej navšteve (((-: nooo, a to boli deti tak tichučko pri tej rozpravke, lebo tak pilne sledovali, alebo už podriemkavali? Alebo ste nakoniec rozpravku so zatajeným dychom pozerali vy? (:
prepacte, ze vam do toho vstupujem aj ked velmi nerada , ale neviete mi poradit, aky pribuzensky vztah mam so sesternicinym synoom? co sme si .. ja myslim, ze je to moj prabratanec..ale kamaratka ma prehovara, ze prasynovec, to je podla mna riadna blbost
oni uz tam boli na mraky :-))len polahali v izbe na koberci a zrazu to ticho a vsetci cumeli na rozpravku :-))
a trampolina bola fajn :-) sice som ja neskusala, ale detom sa pacila :-)
aspon sa bude tým štuplom dobre spať (: a hlavne tvrdo :D
aj ja tak rozumne jem, ze sa nemozem stazovat, zeby som bola prejedena :-)) ani na stedry den, ani teraz :-)
vsak ja som na tie deti nebola sama, ale ak kazda matka ustrazi svoje dieta alebo dve, aku su tri matky, maju problem ustrazit 5 deti :-))) to je ine, ked sa "zle" sily daju dokopy. ale vysantili sa drobci, to je vyborne.
teeeda, tak to si teda dobrá, ked s dvoma očami si uhliadala 5 detureniec, to bolo nejaké rodinne posedenie? (: ale aspon si si určite zabavila, oukej, tak ja si ho idem uvariť, hm, ale normalne som aj hlad dostala (:
tak ho dajme :-)) snad pomoze nabrat sil. fakt sa citim ako vyzmykany mop, po tom co zotrel asi 2000 m2 podlahovej plochy.
mna nevycerpalo santenie ako to, ze treba sledovat vsetky deti, lebo tu sa zrazia, tu nieco nebezpecne vezmu do ruk, tu maju zababrane rucky, soplik, nocnik, schody ..... a kazde oko musi pozerat na inu stranu :-)
nuž, je to na tebe (: no a kto sa vyšantil viac, ty či male deturence? ((-: inak, pekné číslo 4600 (: