Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
asi som jemne mimo...ale pre čo ste dostali ban?
Akože mne to furt nedochádza, viem som tu nová a tak... Ak mi to niekto vysvetlí,budem vďačná.A aby som sa vyjadrila k téme, nespím lebo je málo hodín... (o to ide? máme sa vyjadrovať len k téme, za to tie b...?)
je tu vobec niekto kto nedostal ban?:D:D ja ho mam tiez a neviem voobec preco...ani co sa deje, kedze som tu od nedele nebola :))) hoci bingham mi trochu objasnil situaciu...
este som si tak sama pre seba davnejse zazartovala, ze by mi mali dat ban, aby ma uz tato stranka viac nelakala -lebo ked som v nedelu videla tu temu o vode, povedala som si, ze sem chodit uz nebudem:D ale necakala som, ze niekto moje myslienkove pochody zachyti (klobuk dolu admini,viete citat myslienky :)) k narodeninam by som si zelala aj kopu inych veci, ale to ma este cas )
obcas vas banda pridem pozriet( i ked pisat nebudem moct)..dufam, ze nevymrete rychlo..no teea..nebola by som povedala, ze prva budem na odstrel :D:D
ani ja neuznavam chat v akutnych temach no tych je tu len velmi malo:)...ale v takych normalnych to mylsim neprekaza skoro nikomu okrem macciny. no takze si zvykajme na nove prikazanie:D nevezmes macino meno nadarmo:DDD
viete čo je nespravodlivé na tom, čo sa tu deje? pár ľuďom prekážalo to, že sa tu chatovalo v témach, naozaj len zopár, tí vyjadrili svoju nespokojnosť a tých vrchnosť vypočula. prevažnej väčšine to neprekáža ... najhoršie čo som však spravila bolo, že som spomínala maccino meno nadarmo...
ahojte deti, prečo ešte nespíte? :-D
bingi denz odkazuje ze to bola nahoda,ze tam odpisal. menil pocitace a raz mozzila a potom chrome a nejak to na chvilu otvorilo pristup a uz sa mu to neda...
sun0808:...hehe...nebude to take lahke drahy ??? :DD no neviem neviem...ved ked si spravne pochopila moje prispevky tak vies ako som to myslel...ja mam rad vsetky dievcata :)
co sa tu stalo ???....denz ved nemas ban ked sem pises.... :D
pozdravujem vsetkych.....
Mam ban a ani neviem ako sa mi podarilo sa sem dostat.
Tak sa drzte.
darika- nehnevam sa:)
nemam preco.