Prečo ešte nespíte?

katalinka

asi som jemne mimo...ale pre čo ste dostali ban?
Akože mne to furt nedochádza, viem som tu nová a tak... Ak mi to niekto vysvetlí,budem vďačná.A aby som sa vyjadrila k téme, nespím lebo je málo hodín... (o to ide? máme sa vyjadrovať len k téme, za to tie b...?)

micuga

je tu vobec niekto kto nedostal ban?:D:D ja ho mam tiez a neviem voobec preco...ani co sa deje, kedze som tu od nedele nebola :))) hoci bingham mi trochu objasnil situaciu...
este som si tak sama pre seba davnejse zazartovala, ze by mi mali dat ban, aby ma uz tato stranka viac nelakala -lebo ked som v nedelu videla tu temu o vode, povedala som si, ze sem chodit uz nebudem:D ale necakala som, ze niekto moje myslienkove pochody zachyti (klobuk dolu admini,viete citat myslienky :)) k narodeninam by som si zelala aj kopu inych veci, ale to ma este cas )
obcas vas banda pridem pozriet( i ked pisat nebudem moct)..dufam, ze nevymrete rychlo..no teea..nebola by som povedala, ze prva budem na odstrel :D:D

zuzic

ani ja neuznavam chat v akutnych temach no tych je tu len velmi malo:)...ale v takych normalnych to mylsim neprekaza skoro nikomu okrem macciny. no takze si zvykajme na nove prikazanie:D nevezmes macino meno nadarmo:DDD

datelinka1

viete čo je nespravodlivé na tom, čo sa tu deje? pár ľuďom prekážalo to, že sa tu chatovalo v témach, naozaj len zopár, tí vyjadrili svoju nespokojnosť a tých vrchnosť vypočula. prevažnej väčšine to neprekáža ... najhoršie čo som však spravila bolo, že som spomínala maccino meno nadarmo...

zuzic

bingi denz odkazuje ze to bola nahoda,ze tam odpisal. menil pocitace a raz mozzila a potom chrome a nejak to na chvilu otvorilo pristup a uz sa mu to neda...

bingham

sun0808:...hehe...nebude to take lahke drahy ??? :DD no neviem neviem...ved ked si spravne pochopila moje prispevky tak vies ako som to myslel...ja mam rad vsetky dievcata :)