Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika ja som nieco pisala do pripomienok a kariol hned nato chod sa starat o decko, ale pritom som mu nic nepisala, ale som mu uz napisala aby si vsugeroval do hlavy, ze chcem mat od neho svaty pokoj, ale on tu bude nadavat vzdy kazdemu, lebo ma pohyblivu IP! ved on ma 44 rokov, ma cez 100KG, rozvedeny a este pise sprostosti v teme 90 dnova dieta.
jasne,ze je vymyslena.Vies co mne je smiesne na tom cloveku,ze kazdy,uplne kazdy prisiel na to,ze je to jeden tazky provokater,ktory tu urazal uplne kazdeho,kto nieco napisal.Ja som podla neho 12 rocny psychopat.Na neho nereagujem,len on vedel,koho si potrebuje ziskat,aby mal ako taku podporu.Denza.Sem tam ho oslovil "kamarat",napisal dobru noc a dobre sa mu zaspavalo.On tu urazal vacsinou tych mladsich,ale to,ze aj v tejto teme su viac menej ti mladsi,to Denzovi nenadal,ze si on s takymi rozumie.Nechcela som to komentovat,ale teraz,ked som prezlecena,mi je to jedno.Len Meggy,nechcem o nom viac,tak uz na tu temu nebudem reagovat.
Denz,prepac,ze som to takto do eteru.Je to len moj nazor a tak som to ja videla.
darika davam bacha a hlavne na fenixa-kariola ten je neskutocny drzak! urcite zajtra uz budete preobleceny, asi nieco maccu nahnevalo. a ta tema ze ako vratit dieta do domova, ved to je len dalsia provokacia.
este sme tam napisali,ze si ideme dat kolac,aby sme iwik podporili,ze sa nema trapit chudnutim.Proste nech si da,co jej chuti.Potom sme sa vsetci rozlucili a napisali dobru noc a stale niekto napisal,tak sme sa smiali,ze sme este tam.Tak napisala ja,ze uz naozaj odchadzam a tak kazdy znovu,ze dobru noc.Nic viac si ja nepamatam,co by tam mohlo byt.
Jaaaj,ze chude zeny robia modriny a hrkaju,ze su lepsie pribratejsie.
Nerozpisovala by som to,ale aj tak sa tu budu pytat zvysok,tak nech vedia.
Meggy,davaj bacha!
prave som si precitala tie strije a ved ste tam nic zle nepisali a to aj datelinka?
Meggy
ale si sa zlakla,ze?My sme vcera pisali na temu strie.A...?
Teraz tu svietis v tej zelenej. :-)
v niektorej teme nedavno niekto spomenul,ze ako by vsetci reagovali,keby nabol vyveseny nick pri prispevkoch.Tu je to velmi o tom,ako je kto komu ano,alebo nie simpaticky.Podla toho sa vsetci aj chovaju.Mozes napisat cokolvek,vzdy si pozru najprv nick a potom voj prispevok.
Ta tema,ako vratit dieta...
Ved je to tak stupidna tema.Ja som chcela hned ako druhy prispevok napisat,ze je to vymyslene,ale az tam som zistila,ze nemozem.Tak som zvedava ako to tam pojde dalej.Ta IP mi je ale znama.
meggy.....neboj,nie preto.
my sme s Darikou aj Datelinkou takto pekne nahodení od dnes rana.
denz nechcem zaparat ani nic to koli comu ta prezliekli? dufam ze nie koli tomu co som vtedy napisala ja.
No ok:)
Budem sa snazit drzat na uzde:)
Maju stastie,ze im nemam dat ako po papuli .......
Je skoda,ze je to prilis vsetko utajene a nevies kto je na druhej strane.
Ludia by sa hadam inac spravali.