Prečo ešte nespíte?

katalinka

tú knihu som musela zrušiť, dcéra mala totiž problém s tým,že jej brat má niečo čo ona nemá :-))))
momentálne fičíme na morskej panne a petrovi panovi

datelinka1

no vidíš, o čo sú vyspelejšie tie dnešné deti?
my sme dnes "čítali" knihu Ľudské telo a na všetko malý ukazoval, toto mám aj ja, toto mám aj ja .... až sme prišli k obrázku krvného riečišťa a začal sa so mnou hádať, že to je trampolína... musela som ustúpiť.

katalinka

no my sme to mali so sestrou, ale oveľa neskôr ako tí moji...tak sa dnes na tom celkom bavím...
keď sme sa so segrou hádali,večer pred spaním nás obťažovalo, že máme postele v tesnej blízkosti...tak konflikt pokračoval-nedýchaj na mňa smrdí ti z h--y....mama smrdia jej nohy...ona na mňa prdí....
dnes keď dcéra došla, že: mama on ma vyrušuje a nech sa otočí smrdia mu nohy (no nemohla som :-D)
inak hygienu majú obaja dokonalú :-))))

katalinka

no je..my sme taká bláznivá trojica, syn je sen pre každú matku dievčatka na okolí...svoju sestru si vysníval, je pozorný...je fajn no na dnešnú dobu moc dobrý, no tá naša slečna "vysnívaná" sa fakt vydarila, je to taký malý živel...
ale spolu tvoria skvelú dvojku, som na nich pyšná...dnes začalo obdobie "smrdľavých" nôh...poznáš také aj ty?

meggy10

datelinka ja sa nehadam ani nechcem, len bingham ma tu rozobera pisal somariny tak som ho nahlasila, lebo nebavi ma skoro v kazdej teme citat aku somarinu vypoti.

meggy10

bingham prosim ta neber ma do ust! vadi ti ze som ta nahlasila? ale pravom ako sa vystatujes! vela x si si ma bral aj tu do ust ty petolizac!