Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kasli na nich.nedaj sa vyprovokovat a ked to nezmazu,ja sa na to opytam.
JA SOM PUTKA!
PUTKAAAAA!!!
Darika- niekto sa zle vyspal......,neprecita si to cele,nechape a potom to takto dopadne..
Hlavne,ze vyryvaci tu su stale a prd sa s tym robi.
No coment.
a vcera som tu pisala,ze som nechcela pisat do tej o vode,lebo to by uz bolo moc.Nechcem provokovat,aby nebolo zle.A to,co sme pisali vcera...no neviem.Napisem sem tam sem a kaslem na ostatok.
presne,ten koment,co tam je,to nie je mimo temy asi.
My sme tam napisali s datelinkou,ze si ideme dat kolac pred spanim a to zrusili.Preco?Ja som to napisala schvalne,aby niekto,kto sa rozhodne chudnut,si uvedomil,ze zivot nie je o chudnuti,ale o tom,sa mat rad.A ked mam na nieco chut,tak si to dam.Preto ten kolac.Zmazali to.Ty si tu napisal nejake bodky a cislo a aj to zmazali.Preco?Ved toto je vasa tema a nikomu nevadi.
Darika??-
no nebolo to fer nas tam bloknut......ved sa to stale tocilo okolo temy.....nekecalo sa tam o primorskych strediskach a pod.
No co uz....
A znova mi tam nejaky zakomplexak napisal.......ale cim viac taki pisu....tym viac nemam chut to tu skoncit:DDD
Budem drazdit :D
Len sa tu vopcham,aby som nikde neporusovala pravidla.Tu to snad nebude vadit.
Denz,mne sa moja kosielka pacila a ciernu neznasam.Nepotrebujem,aby ma odblokovali.Ked sa ozvem,tak sa ozvem tu vam a dost.Aj v ciernom.Mne to problem nerobi.
Je pravda,ze sme tam napisali aj trosku mimo,ale...ine veci sa tu deju a toto...
Viac nekomentujem.
Datelinka!!!
Aj teba prezliekli?
ze sranda citat:DDD
ja som to necitala vobec,ale pustila som sa do toho,az ked sa to zacalo rozoberat tu vo vasej teme.Sem tam tu nakuknem,a bolo mi dost luto,ze takato kludna a hlavne priatelska tema sa meni na to,co je skoro v kazdej druhej.Nechcela som ja prispievat,lebo to by uz bolo moc.
Ale je to sranda citat.:-)
ja som to tam už ani nečítala .... vtedy na západe... :-D lebo ja som tŕpla už aj pri čítaní tých nenávistných písmeniek. takže neviem ako sa to vyhrotilo.... ja len celkom v zárodku :-)
ale je dobré, že máme policajta maccu, treba pohroziť, aby pokoj zavládol. aspoň na istý čas.
no,ludkovia,tak ste tu vsetci.Mne az v ...vcera pichalo,co som trrrpla,co sa bude dnes diat.Len som pred chvilkou prisla,tak som hned,ci ste tu vsetci...