Prečo ešte nespíte?

Denz.

Darika- niekto sa zle vyspal......,neprecita si to cele,nechape a potom to takto dopadne..
Hlavne,ze vyryvaci tu su stale a prd sa s tym robi.
No coment.

putka

a vcera som tu pisala,ze som nechcela pisat do tej o vode,lebo to by uz bolo moc.Nechcem provokovat,aby nebolo zle.A to,co sme pisali vcera...no neviem.Napisem sem tam sem a kaslem na ostatok.

putka

presne,ten koment,co tam je,to nie je mimo temy asi.
My sme tam napisali s datelinkou,ze si ideme dat kolac pred spanim a to zrusili.Preco?Ja som to napisala schvalne,aby niekto,kto sa rozhodne chudnut,si uvedomil,ze zivot nie je o chudnuti,ale o tom,sa mat rad.A ked mam na nieco chut,tak si to dam.Preto ten kolac.Zmazali to.Ty si tu napisal nejake bodky a cislo a aj to zmazali.Preco?Ved toto je vasa tema a nikomu nevadi.

Denz.

Darika??-
no nebolo to fer nas tam bloknut......ved sa to stale tocilo okolo temy.....nekecalo sa tam o primorskych strediskach a pod.
No co uz....
A znova mi tam nejaky zakomplexak napisal.......ale cim viac taki pisu....tym viac nemam chut to tu skoncit:DDD
Budem drazdit :D

putka

Len sa tu vopcham,aby som nikde neporusovala pravidla.Tu to snad nebude vadit.
Denz,mne sa moja kosielka pacila a ciernu neznasam.Nepotrebujem,aby ma odblokovali.Ked sa ozvem,tak sa ozvem tu vam a dost.Aj v ciernom.Mne to problem nerobi.
Je pravda,ze sme tam napisali aj trosku mimo,ale...ine veci sa tu deju a toto...
Viac nekomentujem.
Datelinka!!!
Aj teba prezliekli?

darika

ja som to necitala vobec,ale pustila som sa do toho,az ked sa to zacalo rozoberat tu vo vasej teme.Sem tam tu nakuknem,a bolo mi dost luto,ze takato kludna a hlavne priatelska tema sa meni na to,co je skoro v kazdej druhej.Nechcela som ja prispievat,lebo to by uz bolo moc.
Ale je to sranda citat.:-)

datelinka

ja som to tam už ani nečítala .... vtedy na západe... :-D lebo ja som tŕpla už aj pri čítaní tých nenávistných písmeniek. takže neviem ako sa to vyhrotilo.... ja len celkom v zárodku :-)
ale je dobré, že máme policajta maccu, treba pohroziť, aby pokoj zavládol. aspoň na istý čas.

darika

no,ludkovia,tak ste tu vsetci.Mne az v ...vcera pichalo,co som trrrpla,co sa bude dnes diat.Len som pred chvilkou prisla,tak som hned,ci ste tu vsetci...