Prečo ešte nespíte?

datelinka1

aj naša lekárka necháva takmer všetko na prírodu :-))
šikulka je malá. a máš ešte staršieho chlapca?
ja musím na chvíľku preč od pc, ešte s astavím, v noci, tak sa majte krásne zatiaľ :-)

katalinka

my máme obvoďáka pohodového chlapa...u nás sa to necháva na prírodu :-))) zajtra mu aj tak zavolám, ale už tuším čo mi povie
no vieš ja som ju aj pohrešila...no ona mi povedala ...mama aspoň mi netreba tielko dávať, takto mi to lepšie pasuje...no tak dá sa hnevať???

datelinka1

zlatá :-)) poradí si s každou prekážkou! to je žena do dnešného sveta :-DD
ja vážne neviem, však skús zavolať pediatričke, či ti neporadí. a zaraz je tu štvrtok...

katalinka

ja som tiež nikdy nemala nič zlomené, na úrazovke jej dali len šatku, tú mala 4 dni a pri kontrole jej to obviazali obväzom, lenže ja to tak nebudem vedieť obviazať a zdvihnúť to už nejde, nejako to posunula dole aby mohla kočíkovať bábiku ani neviem kedy sa jej to podarilo, lebo bola už v posteli, za pár minút prišla s kočíkom a skoro ma piclo :-) momentálne spí....ja neviem

datelinka1

katalinka, ja so zlomeninami nemám absolútne žiadnu skúsenosť. chvalabohu. keď to má mať fixované, a teraz jej to dovoľuje pohyb, tak to nie je dobré. na druhej strane, deťom sa veľmi rýchlo zrastajú kosti, majú úžasnú regeneračnú schopnosť. koľko to už mala takto fixované?

katalinka

no takto moja trojročná dcérenka si zlomila kľúčnu kosť (8dní) , no a dnes sa rozhodla , že jej to zavadzia a výrazne si posunula obväz, ale je spokojná, lebo má čiastočne voľnú ruku, kontrolu máme vo štvrtok...mám tam letieť už zajtra? alebo jej to mám len nejako "zalátať", ona je totiž príliš akčná :-) najradšej by som ju ....

datelinka1

dobre sa mu darí, vďaka, mali sme super oslavu v nedeľu, na jeho sviatok, tak bol šťastný... a teraz žijeme karnevalom :-) síce až budúci piatok bude, ale snažíme sa dovtedy neochorieť :-))