Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja to nechcem riešiť a som rada, že nemusím, len mi to nešlo do hlavy čítala som vaše písmenká a nedávalo mi to zmysel...ale rešpektujem, mimochodom ako sa darí synkovi?
tak vidíš, asi nie som sama, komu sa to zdá ako nespravodlivý trest.
ale nechajme to tak. nevyriešime to.
ale veď ja som to včera čítala, tak som mimo....že čo????
o áno, je to to, len s vymazanými niekoľkými príspevkami. no bože, hrozne sme sa prehrešili proti desiatim prikázaniam.
datelinka ja som tu temu este asi rped hodinkou videla...inak tu je www.zdravie.sk
je tam iba par prispevkov
dobre zdrham :) nechcem ani ja hnevat kedze tu nemam byt :D esteze som inkognito :P
a viete čo, ja mám takú chuť napísať zajtra ráno do každej témy "pomohla by som ti, ale nemôžem, keďže mám ban".... nech si to macca prečíta.... akurát škoda, že idem do práce a nebudem mať na to čas.... radšej ho využijem racionálnejšie, ako na hlúposti. a už vôbec nemám chuť tu niekomu radiť a pomáhať. asi už prídem len za vami, priateľmi.
inko, katalinka, bola tu včera v noci téma - narástli mi rýchlo prsia, normálne sme sa tam bavili o striách a ich zjemnení na pokožke, len sme trochu s denzom a darikou požartovali. dnes už nemôžem tú tému ani nájsť. macca má asi svoje dni ... však to chápeme.
ja už ničomu nerozumiem...no uvidíme zajtra, možno dojde aj na psa mráz :-)
ta micuga som bola ja :) teraz sa mi podarilo dokonca aj prihlasit.. no cakam kedy ma ten system zas vyhodi :D
zuzic no ak ide o pokec, tak ja som tu od nedela nedala ani tuk... takze som ani pokec nerobila urcite no a mam ban aj tak... a vlastne, ked pisem tak je to v tejto teme .. inde sa uz ani nevyjadrujem
spominali maccu? aha, to neviem, citala som si iba tu temu o striach a nezdalo sa mi, ze by bola pokecova...
jedine ze by uz nejake prispevky vymazali?
zevraj si zabanuty robili z tem pokec...teda nie z tejto tato je na to predurcena:) ale z inych...ale skor sa priklanam k nazoru ze brali macine meno nadarmo:DD dufam ze zajtra tu uz nebudem:P