Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
koňa nie, mám celkom rešpekt pred nimi, ale páčia sa mi. skúšala som ale parasailing, vodné lyže, potápanie a iné prkotiny.
katalinka, ako sa má malej kľúčna kosť? a ako sa má jej bábika? je spokojná v kočiariku? :-))
a este osm zabudla chodzu:)) datelinka a kone si neskusala?
aj ja mám rada korčule, plávanie na dlhé trate, ale aj lyžovanie, chôdzu, bicykel :-)) a čo riešime?
ja mam rada sporty co ja viem sak take asi kludnejsie, korcule, cykel, plavanie ale teraz neplavam:D , basket...a uz ma nenapada:D ty?
uvidím a poviem ti , a aký šport môžeš?
no sak hej ale aj tak zrovna tento sport ma nikdy nelakal:)
brat jazdi na konoch:) podla neho je to jedna z najkrajsich veci na zemi ale zas podla neho su aj lyze krasne:D
pozri, ber to tak, že názor môžeš zmeniť aj o 15 rokov:-D
ja sa tento rok chystám na koňa (bojím sa jak...)vraj je to krásne, tak uvidím ako to dopadne
nie radsej nie:)) mam rada sporty velmi ale lyze nie:) ked som sa na ne postavila az sa mi hlava zakrutila mam z toho panicky strach tak radsej neskusam:))) i ked budeme mat vycvik no donutit ma nemozu na to by som sa pozrela:DD
ja som sa to tiež naučila neskôr, trocha hanby ( ale aj srandy ) a ide to, raz to určite skús, je to super :-D
hm..ja sa neviem lyzovat:)