Prečo ešte nespíte?

datelinka

darika marylin má tiež orange internet, takých je veeeeeľa.
tak tak, potľapkajme sa aspoň samé po pleci :-)) ale vážne to vyzerá že sme supermamy :-))))

darika

Denz,nazdarek ty moj...ako nas to nedavno nazvali,ze sa co?No,uz aj ban sme naraz chytili.
Nemusi to byt na ban,ale...nepoviem,lebo sa toho chytia a pouziju to.
...ze edvard.Ja som si to precitala,ked tam este nic nebolo,ale ma vobec nenapadlo.Som si myslela,ze nejaky novacik sa pomylil.
Datelinka.
2,4,6,8.V takomto rade tie deti isli.Su tak strasne nevychovane,ze si to nevies predstavit.Sa postavi z gauca a pluje na zem a ti istatni sa rehocu.4 rocne dievca si otvorilo dvere von a vycurala sa na rohozu.Pritom mala blizsie zachod ako tie dvere.Mne je to jedno,ja som to mame,tej kamaratke povedala,ale aj tak...Nemam pravo capnut cudziemu.Ten maly je ale chory.Ma nieco z mozgom.Raz je jak anjel a raz je z neho maly vrah.On je jak taky light autista.
Tak moj syn je proti nim anjel.Az teraz zistujem,ako mam super vychovane dieta.Ale som si potlapkala po pleci,ze?
To ale tu su vsetky deti taketo.

datelinka

aké veľké sú tie deti? ja mám pocit, že až príliš žiadam od nášho. ale je aspoň pekne vychovaný, nechtiac ugrgne a povie paldon :-)) to je také zlaté. pozdraví každému komu ja pozdravím...
akurát minule, keď mu jedno menšie dievčatko zlostne vzalo hračku a nepáčilo sa mu to, tak som povedala, že nech si to nedá, alebo nech sa bráni :-)) a on do nej sotil :-)) no čo už. nemôžeme byť všetci dokonalí :-))

darika

sak som sa aj citila,ako ked ma v skole postavili za dvere.
A co sa tyka tej rodiny,je to kamaratka a maju 4 deti,piate na ceste.Je tak stara ako ja.Pre Pana.To je strasne.A tie deti su jak zvery.Ziadna vychova,prikazy,zakazy...nedoje,neodnesie nazasd,alebo nepolozi na tanier.Hodi na zem.To som v zivote nevidela.Kopu sa do hlav,do chrbtov,zaludok...a mne uz nervy odisli,a som mu capla.Mali 5 opatrovateliek a kazda po 2-3 mesiacoch usla.