Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika, vyrovnaj sa s tým, že to dieťa po zadku proste potrebovalo. ty si jemu a jeho rodine urobila dobrú službu, tak sa netráp. je to ako pomôcť starším s nákupom. :-)
toto aj mňa trápi, že v iných témach ostanú nadávky a reklamy nepotrestané a my sme chceli poradiť, dokonca aj s tým koláčikom, to bolo dobre mienené a napokon sme si my zlízli. to ako keď učiteľka potrestá nepravého vinníka nejakej školskej pohromy. :-(
Ahoj datelinka.
Tak preco im inko nenapise?Ale vies co,nepomoze nic.Datelinka,ja som si precitala vsetky temy,ktore vtedy isli,ako bolo napisane,ze len v tej nasej sa kecalo.Nie je to tak.Nasla som 2 temy,kde sa dialo to iste.Uz o tom viac nebudem.Kaslem tu na vsetko.Prispela som,ale uz nebudem ako predtym.Nastvalo ma,ze sa tu diali ine temy,ine veci a tam,kde bolo 4-5 prispevkov navyse,sa muselo dat ban.A to som vam tu pisala,ako som nedobala o teme o vode,lebo by to zle dopadli.Jaaaj.Len aby aj tu z toho nebolo zle,lebo toto je tema o tom,ze preco sa nespi a este nie je cas na spanie.Cha cha
Dobre,nejdem vam to tu kazit.Takze...
Tu sa dnes pisalo o detoch a ja som vcera jednemu dala po riti,co sa chodim starat.Doteraz sa s tym neviem zmierit.
ahoj darika, ahojte všetci.
inko tentoraz schytala ban ako ja posledné dva razy. nezaslúžene. len pre blbý internet s blbou IP :-)) ach tie naše 217-ky a 218-ky. :-)
ahojte.
Inko,preco si aj ty v ciernom,nerozumiem tomu.Som citala dost tu,ale toto mi asi uslo.
fuuf co sme mali? :) mrkvovu polievku, maly s nou horko tazko bojoval
a potom zapecene cestoviny s brokolicou
a ty mas akeho drobca? :))) bracek alebo sestra mala?
no už mám aj dlážku na zemi pozmývanú,prach, všetko (((-:, dnes lámem rekordy ((-:
a my sme ešte nepapali, čakám na drobca, kým príde zo školy, bude hubové rizoto(: a vy ste mali čo dobreho?
hii...napapani som chcela napisat :)) ehm
no uz sme napapany..ojka sestrin maly to je
od pondelku pojde so skolky, len teraz bol chorlavy tak som ho strazila
mne sa niiiiic nechce..len sa mi ziiiiva...
ojka ty si taka vrtula :) snad aj ja dostanem o par hodin upratovaciu naladu
dnes vam je vonku prekrasne, jak slniečko svieti, človeku to normálne na dobrej nalade pridá (: a ja som vám teraz chytila takú upratovacú horučku, že len lietam po dome (:
zasa až tak povinné neboli, ale čo už no, každý má iné zvyky (: no my si hodiny tiež nemôžeme presuvať, ale jedno cviko sa mi kryje s PVP,tak skúsim to nejak povymýšlať a zajsť za cvičiacimi, či by sa to nedalo (:
inko a čo za malého to máš? (: