Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
necham sa prekvapit, hehe, ze postavit sa :DDD... mam pocit ze tie prednasky budu s nou asi povinne :)
inak to mate fajn ze si mozete presuvat hodiny... u nas to nemaju velmi radi, a tusim sa to aj zakazalo
no moja bakalarka odvcera stagnuje... ale ano, o chvilku budem v polke
no dobre idem aj ja... musim sa este dobalit a nakrmit maleho
pekny den vsetkym
ona keď mala dobru náladu, tak bola fajn, no ked sa zle vyspinkala, tak to bola mrzutá. Si pamatám, že ona ked vošla do prednáškovej, tak sa museli všetci študenti postaviť a až potom začala kecať k predmetu (: Ale nám to po niektorým pripadalo, ako keby väčšinou len čítala z knihy. Ale tak veľmi si zasa potrpela na svoje vypracované kapitoly, o nich by vedela rozprávať a rozprávať a rozprávať... ((-: ale tak časy sa menia, a tak možno aj ona ((-: ja som sa ešte riadne s bakalarkou nerozpísala, sestre som požičala notebook a tam mám všetky materialy a tak, ale cez víkend sa do toho púúúšťam plným dychom (: a ty? sa stavím, že máš už určite aspoň polovicu (:
Denz mne je to uz jedno, prispievam uz iba sem :) ine moc uz ani necitam, radsej :)
no dobre.....tak si kecajte:)
pa:)
ojka, neviem preco som si ista :DD
mna bude ucit makro a tieto veci ma velmi bavia, vlastne si to este celkom pamatam z prvaku
a dobre vysvetlovala? moja spoluziacka ju ma ako veducu bakalarky... a vraj je to velmi mila pani, usmievava a vesela :DDD
a ako sa ti dari s bakalarkou? zacala si uz?
inko- no tomas tazke veru:))
aspon,ze ja nemam sebe podobneho s tou IP:)))
a aj tak dostavam ban:DDD
to ak by som mal s niekym rovnaku......tak tu nie som vobec:D
ja som mala pani H. tiež ako prednášajúcu v prvom ročníku na VETko. Ale ako si môžeš byť taká istá, že ju urobíš? akože nie že by som ti to nepriala, ty si šikulka (((-:
Denz- nie kvoli tebe som ho mala :D:D ved nepamatas si na tu bacilku? v teme voda? :D ja uz len trpnem, ze kto sa objavi s takou istou ip ako ja... pomelo tu uz bola :)
ale je tu aj jeden velmi seriozny pan, ten ma tiez taku istu, Aconitum, ci tak nejak sa vola :)))
ojka aj mne zostala pani H. :D
ale inak je mi to vcelku jedno, viem ze tu skusku spravim tak ci tak :P
to znie ako ,,dnes" :))
tak ale lepsie ako vcera :D
hm, no vidíš, ja ťa aj prekrstím, keď budem chcieť ((-: