Prečo ešte nespíte?

iinkognito

ja poznam jedneho problemovehom hyperaktivneho chlapceka..a ten sa najnovsie zatal a namiesto slovensky hovori cesky... rodicov ide slak trafit... on iba mluvi a mluvi :)
ano ojka, 3D som videla...ale predsa som len bola trosku sklamana... lebo hlavna myslienka bola sice nadherna, no sami tvorcovia sa od nej odklonili predsa... ten film zaraba tazke prachy, vlastne o to im islo a vo filme hlasaju presny opak.. takze som bola z toho taka trosku mimo..mozno keby ten film nebol taky trhak, a urobeny jednoduchsie a skromnejsie tak by som mu viac uverila..predsa len... neslo o to ootvorit nam- materialisticky orientovanym ludom oci- slo o ziskanie uznania, chval, oceneni filmu....
ale to uz iba moj taky dodatok :)) spracovane to bolo perfektne, klobuk dolu

darika

...no,chodi tu stvrty rok do skoly,tak sa nalepilo.Ja nehovorim uplne spisovnou,ale na neho sa nalepila prave ta.
A baby....co je to 3D?Ja som ale riadna tuk tuk,ze?Ja viem,ze to treba vraj okuliare,ale aky to ma zmysel?Aky je v tom rozdiel?Nesmejte...
uacha cha chaaa

ojka

darika, fíha, tak to máš šikovného štupľa doma (: že mu to tak pekne anglicky hovorí (:
inko a ty si 3D videla?
no jo, ja som tiež sama zvedava, kedy to s ňou začne lomcovať... to bude srandy zasa kopec :D

darika

ojka,na ostrovoch.Irsko.Nemam ale rada,ked nerozumiem uplne dokonale.Rozumiem anglicky,ale s filmami je to tazsie.Ale syn rozumie vsetko,tak kvoli nemu.Len som si teraz nasla na nete,ze je to od 12r.
Inko,som sa teraz zasmiala,si mi pripomenula...Ked davali ukazky na ten film Zubata vagina,tak ten moj krpan sa na tom rehotal,isiel sa rozpucit.potom sa ho manzel opytal,ze ci vie,co je vagina.Vraj nie.Tak preco sa smejes?pytame.Vraj preto,ze je zubata.Tak som mu to povedala po onglicky,lebo sa o tom rozpravali s ucitelom,tak som vedela,ze po anglicky to bude vediet.Tak ostal cerveny ako paprika.

iinkognito

darika :D ta nasa ip je slavna... lenze mne sa ta koncovka aj tak meni, takze teraz mozeme mat rovnake ip a o chvilku to tak byt nemusi :)
ojka takze u vas to este nelomcuje?:D mne jedenastrocny synovec minule volal, ze v telke ide "zubata vagina" vraj aby som mu to nahrala. pred rodicmi by sa bal co i len ceknut o takom :)))
darika neboj..ja som sa vzdy zase hravala so srobovakmi :) a tiez som sa ubrala spravnym smerom

ojka

darika a kde ste, keď píšeš, že sa vrátite domov? Hm, tak to sa aj tá naša sťažuje, a že chalani jej robia zle, a oni su takí divní,... no čo už s nimi (:
hm, no ja som sa ho najprv stránila pozrieť, ale nakoniec som "podľahla" a možem povedať, že sa mi pačil, mal hlavne velmi peknú myšlienku, celý ten dej bol tak zaujímavo obalený (:

darika

on tieto baby tu nemusi,lebo vraj stale zaluju.Tu zaluju aj chalani.Ja tomu nerozumiem.
Prave som citala,ze ten film prekonal titanic a uz som o tom vela pocula.Som si myslela,ze pockame,kym sa vratime domov,ale...Preco neist aj tu?Ved nikde nechodime,tak preco by sme nesli aspon do kina.
Je to fakt taky uzasny film ako pisu?

ojka

darika, no tak ten tvoj sa chce asi nejakej spolužiačke pááčiť (:
hej, hej, ja som ho videla teraz cez víkend, prečo? (: