Prečo ešte nespíte?

ojka

dnez, ale tak čo narobím, ked tie "najlepšie" temy sa tu prediskutuju, ked tu nie som ja a potom sa vymažú (((-:

Denz

inko- zas som v tom ja,ze si mala ban??:)))
to snad uz nie je pravda:DD
no pekne:)
ojka.....ty nejak zaostavas:DD
nieco vypot uz aj ty v nejakej teme:)))

ojka

ja odchádzam asi až v nedelu, teda ak sa tam budem vedieť nejak dostať, ked nie tak v pondelok... (: a nezabudni s zbaliť nabíjačku k mobilu, to je moja špecialita (;

ojka

nie, my divné nie sme, my sme ok, ale čo tí ostatní, čo sa netešia? ? ? (((-:
viem, aj spolužiak zo strednej čo chodí na NHF si "vyberal" a ostala mu len pani H. , tak som ho povzbudila, nech sa teší (((-:

iinkognito

ano banovala :D ale nie kvoli " chatovaniu "
jedna osoba nadavala denzovi dost skaredo a mala taku ip ako ja... je to ako raz datelinka spominala, vraj aj jej sa to stalo
no ale to je dost cudne, ze sa tesime do skoly nie?:Daspon sme dve, lebo doteraz som nikoho takeho nenasla :)
dneska o polnoci sme si mali vyberat jednu z troch moznych profesoriek a ais zase nesklamal.... vrrr... vsetko to padlo :D
musim ist... zajtra odchadam, balit sa musim.... tak sa tu majte, v dobrom nazivajte

ojka

ahoj inko, ty si tiež nebodaj banovala? (: to je teraz IN? nejak nekráčam s dobou ((-:
hej, my začíname tiež od pondelka, aj ked ja mám zatial rozvrh až od utorka, ale chcela by som v ňom menšie zmeny, ale tiež sa nenormalne konečne do školy teším (:

iinkognito

caute decka... mne sa tiez uz da prihlasit...teda uz vcera sa mi dalo
a najkrajsi..to nie je bingham... bingham dava trosku inych smajlikov..datelinka myslis ze je to suzen???
ahoj ojka :) kedy zacinate? ja uz tento pondelok :) strasne sa tesim uz

ojka

ahojte (:
teeeda, ako nám to tu hned "z rána", pekne ozelenieva... (:
mne sa v noci inak tiež nejaké bujačiny snívali, nechapem, inokedy si vobec nepamatam, či sa mi niečo sníva a tieto dni ako keby sa s tym vrece roztrhlo...