Prečo ešte nespíte?

darika

no,tak ten moj krpan bude mat 10r.,ale pre mna to bude stale krpan.Baby,vzdy mi moja starka hovorievala,ze som mala mat dievku,ale on je jak baba.Neoblecie si hocico,ked vyjde z vane,tak je stale pred zrkadlom,ako ma urobene vlasy...niekedy rozmyslam,ci sa bude uberat spravnym smerom.Ale normalne sa chova ako chlap,tak dufam...
Inko,uz som pochopila,ze to nie si ty,ked ojka napisala a pozdravila kazdu zvlast.Mi to prislo smiesne,ze by to nerobila.Mate uplne podobnu Ip.

ojka

inko, ale kdeee, s 10 ročnou to ešte nelomcuje... ale máe doma ešte 19 r. a s tou to "zametá" chvílkami niekedy statočne, no čo už, ona z toho raz vyrastie ((-:

iinkognito

pekne vela vas tu teraz je :) tak aj ja trosku skomplikujem situaciu, ale iba na chvilku pretoze uz som ulozena v posteli

darika ja som im pisala :)uz je to vyriesene a viem sa dat do zeleneho, no uz dlhsiu dobu pisem ako neprihlasena, alebo to striedam...
volakedy som to mala nastavene tak, aby som sa nemusela zakazdym prihlasovat..heslo som ulozila
no teraz ked tuto stranku zavriem a otvorim o nejaky cas, tak zase sa to odo mna ziada prihlasenie a to sa mi nie vzdy chce..a nakoniec nepisem tu uz tak casto, takze mi nevadi vyplnit tie 4 pismenka do obdlznicku
a ta otazka : marylin, ty si I? asi si myslela Inkognito :D:D ale nie, nie som to ja :DDD uz som tu bola vselikym ale nie naozaj :DDD

lost aj mne sa to stava... velmi casto :)

ojka :D aj taku vekovu kategoriu sa u nas da najst, takze aj u vas uz lomcuje puberta? :)))

ojka

ahojte, pekný večer vám všetkým "zeleným" i nezeleným ((-:
inko, hmm, zeleninkový obed, dala by som si povedať, milujem zeleninu aj cestoviny ((-: no my až takého drobca nemáme ako u vás, ale pre mna bude sestra stale drobec (; má 10r.
Ahoj Marylin, joj, teba som tu už dlho nevidela, čo máš noveho? Dúfam, že ste s malým zdravý (:

jajka001_

suhlasim , velmi by som mu priala surodenca, aj delit sa o veci by sa naucil :) bohuzial toto nezavisi len odo mna...je v tom viac vecí, hlavne financie, a ja nie som taká nezodpovedná, aby som im nezabezpečila aspon aku taku uroven zitia

darika

jajka,neviem kolko ma tvoje dieta,ale...ak ti mozem poradit,pusti sa do toho,kym nebude neskoro ako u mna.Az teraz som prisla na to,ze tam sa tie deti sice biju,ale to je o vychove,ale...nie su same.Nikdy nenahradim synovi kamarata a on ked sa nudi,tak by som plakala.Tam sa tie deti vzdy prehraju.Zaspava sam,vstava sam,obeduje sam...tam nie.Moj ma za chvilu 10 rokov a keby som aj chcela,kym by sa vedel so surodencom prebavit,uz bude nahanat frajerky,takze ja myslim vekovy rozdiel 3-4 roky najviac.Je mi to luto,ale tak som rozmyslala a bola som sobec.Co uz.

jajka001_

stará, ale dobrá :)ved ja tiez patrím už do staršej generácie, a takáto výchova sa mi nepáči. mám jedno, vidím že to nie je len tak, na dalsieho nezbedníka si zatiaľ netrufam :) a to ja si tiez poviem na toho mojho, ze aky je nespratník, a potom vidím u inych také veci, že si poviem, ešte mám rezervy, mohlo byť aj horšie :)najprv sa naučím, ako zvládnuť tohto prvého, jedináčika, barana, a potom , ked budem spokojná, možno budem skušať na dalsom, ci som dost dobrá mamina
naša mama nám dala aj po zadku, ked sme neposluchali,nebolo to často, ale vzdy zasluzene, my sme mali vzdy pred nou obrovsky respekt, a ten máme doteraz, fakt, uz dávno dospelí :)

darika

jajka,ale ta zenska ma 36,ako ja a 5 deti za 2 mesiace.Ved to mi pride uz ...no,ale niekto je narodeny pre vychovu deti.Tu sa deti vychovavaju same.A zvlast,ked su tam 2 chlapci a 2 dievky,tak tie dievky su jak chlapciska.To sa zavesi na plazmu a hojda sa na nej...A ked tam bol moj syn so mnou a povedal jej,nech ide dole,ze to moze rozbit,tak mu ukazala prostrednik.Jemine,ja som asi stara era.