Prečo ešte nespíte?

datelinka1

no jasné, že ma únava zmôže, aj keď mňa väčšinou zmáha príliš skoro, keď ešte nemôžem spať a potom je to už ťažké. mala by som chodiť spávať o pol deviatej :-))

ojka

datelinka, neboj, pri nejakej polohe určite zaspíš, aj ked ti možno nebude vyhovovať, tak únava ťa zmôže. Tak to väčšinou funguje u mňa (-:O

datelinka1

ideme spať, nie? uprostred týždňa si treba dobre oddýchnuť. :-) ja však nechcem veľmi ležať, neviem ako si mám uložiť tú hlavu, žiadna vyskúšaná poloha mi včera nerobila dobre :-) asi budem spať postojačky.

ojka

no tak v tomto prípade dufam,že sa mu len niečo škaredého snívalo a karneval si užije v plnom zdraví. Och, dnes už mam prestavku, už sa mi nič nechce (-:O

datelinka1

už by som chcela byť fit, aj do zajtra, pri všetkej skromnosti. ale ja skackať nebudem, takže to nie je až také dôležité.... mladý už dvakrát plakal, odkedy zaspal, to neveští nič dobré, nezvykne takto, len ak je chorý... dúfam že tentoraz to nebude paltiť :-)

datelinka1

my rodičia pôjdeme až popoludní pozerať na deti, ako tancujú a zabávajú sa. budú mať normálne aparatúru a svojho dídžeja, taký ujec, ktorý to vie skutočne s deťmi dobre roztočiť :-)

datelinka1

ojka, mám pocit, že je to trošičku lepšie :-) bolí, nemôžem s ním točiť, ani zakláňať sa, ale žijem :-)) bude to lepšie každým dňom... zajtra potrebujem byť fit, lebo treba mne udržať pozornosť a sústredenie :-) a v piatok bude karnevaaaal :-)

ojka

to veru áno, akože keď človeka baví, to čo sa prednáša, tak je pozornosť lahšie udržať pozornosť, ale keď sú to nejaké predmety, ktoré fakt "nemusia", tak je to utrpenie ((-:O
datelinka a čo robí krk ? dufam,že to je už lepšie (;