Prečo ešte nespíte?

datelinka1

zuzic, prečo by si sa zbila? urobila si pre to, aby si sa dobre pripravila všetko? ja myslím že viac než dosť. tak sa nemorduj, nemuč.
joj deti, dnes som dostala veeeeľa práce, síce bude aj dosť dobre zaplatená, ale už ani nevstanem od pc :-((( už ma minule dieťa kreslilo ako sedím pri počítači ..... život je krutý, rýchlo beží a človek si nestihne ani oddýchnuť.... dokelu, moje susedy majú učňovky a žijú si kľudným pokojným životom... ale zas nemenila by som. len ten pocit, že prídeš domov z práce a nemusíš sa ňou zaoberať až do ďalšieho rána, ach jaj...

ojka

byť po mojom, tak máme doma tiež len ten ručný alebo poriadny normálny (((-:, no však raz možno (: my máme teraz doma väčšinou plávajúcu podlahu, čomu sa ja zrovna neteším, čo už... (;
zuzuic, ale no, však nie vždy sa zadarí (; a z čoho to bolo?

zuzic

hihi vcera som sa do stvrtej v skole ucila cez kazdu jednu prestavku, potom hned ako som prisla zo skoly som sa do pol jedenastej ucila jak blazon, ostatne predmety som zanedbala a dnes z toho dostanem trojku...by som sa najradsej tak zbila vrrrrrrrrrr

datelinka1

ojka, aj nám povysávaj!!! prosím, my máme krepý vysávač, pôjde do popolnice len čo vyhodíme posledný koberec z bytu :-) potom už kúpime len taký malý ručný, na podlahy stačí.