Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hlavne že si spokojná :-) no celý deň nie je problém len obsedieť, ale aj udržať ako tak pozornosť :-) si predstav takí externí, keď majú vždy v blokoch, od rána do večera, brrr, to je nad ľudské schopnosti vnímať.
datelinka, ani nie (: len celý utorok od rana do večera a v stradu len poobede do večera (: a jednu hodinu som si musela preložiť na pondelok, lebo sa mi to krylo (: ale inak som s rozvrhom spokojná, aj ked viem, že niekedy mi bude dlho v škole obsedieť (:
ojka, to máte každý deň taký skvelý rozvrh? :-) od rána? so štyrmi oknami?
ahojte všetci (:
inko (: ja som si to dnes znova užívala v školičke do pol siedmej (: ty si to tam zatiaľ ako užívaš?
ahojte..dospavate?:) pozeram ze je tu ticho
mam chvilku cas tak pisem, som zvedava co je tu noveho. zijete? zdravi ste? vsetko v poriadku?:) pochvalte sa..vecer si vas precitam
no už tu je tichúúúčku, idem sa aj ja niekam vypariť, dobrú noc ešte všetkým buntošiacim (:
leerka a kam na externe?
dobrú noc ti prajem, ďatelinka (: a prejem ti, aby bolo ráno všetko fit a oukej, tak ako má byť (:
deti, idem ja do postele, už mi aj vlasy stihli samovoľne preschnúť, takže je najvyšší čas. dúfam, že sa aj môjmu krku uľaví. nemám rada to ranné precitnutie, keď sa pohnem a zistím, že som večer márne dúfala. :-)
dobrú noc všetkým :-)
joj, ja sa už veľmi teším, keď bude teplejšie počasie (: to bude paráda...