Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika, chcela by si prísť na slovensko, však?
:-)) dobrá otázka na dnes, ako to stíham...
dnes som dala dieťa do vaničky s hračkami a pomedzi to som behala s handrou, hubkou a čistila som wc, umývala dlážku, však len z práce a zo škôlky sme došli po šiestej... a teraz si píšem s tatinom, lebo nám je zas preč :-(
sranda, ja som mala celý dnešok piatok :-) kvôli istým veciam, ktoré sú obyčajne na záver týždňa, dúfam že zajtrajšok si nepomýlim so sobotou :-)) to by sme zmeškali toľko očakávaný karneval :-)
ahoj datelinka
nie na koberceku,ale momentalne mame dilemu a dve moznosti sa rozhodnut co dalej.Kazdy by sme chceli ine a kazdy si myslime,ze ten jeho nazor je lepsi.Tak neviem.Musime ale hned,pretoze potom moze byt neskoro.Neviem...
A ty mi povedz,ako to stihas popri dietati,ked si do noci,niekedy do rana hore,praca a este domacnost.To jak stihas?
darika, mali ste vážny rozhovor? píšeš to, akoby si bola na koberčeku u šéfa :-))
však to, že je veľa práce, ja tu už ťukám do dvoch počítačov naraz :-)) a takto, ba ešte horšie, to bude až do konca mája :-((( dovtedy trikrát osiviem, alebo mi vypadajú vlasy, stanem sa závislou od kofeínu, alebo iných drog a budem si hlavou búchať o múr..... a potom snáď príde vytúžená a zaslúžená dovolenka :-)
ahojte
tak som len nakukla a aj vty ste tu nejak pomenej.Ale to je dobre,aspon vidno,ze je co na robote.My sme mali dnes s manzelom tazky debat,tak som rada,ze je po.Ako vidim,tak nic nove...
Zuzic,reagujem na teba,lebo si smutna z tej matiky.Nemusi byt vsetko 100%,aby ta to potom mohlo nakopnut a posuvat dalej.Nic si z toho nerob.Dala si do toho vsetko,viac by uz bolo vela,tak sa netrap.Ved trojka je vlastne-dobra.
katalinka, ako sa máte? čo deťúrence?
súhlas s ďatelinkou
však to vravím, ja okrem toho, že viem že sú to seriály netuším nič viac, fakt. u nás telka nie je bohom, my pozeráme len večerníček a správy :-) väčšinou.
2010 to nepravda :-)
nepoznám...