Prečo ešte nespíte?

datelinka1

aj mne je teraz už zima, sadla som si, tak som hneď vychladla :-) a hlavne je to asi z celotýždňovej únavy :-)

ojka

datelinka, fíha, tak z tatíka je taký cestovateľ (: pani riaditeľka v pofarbených montarkach ? to by mohlo vyzerať veľmi pekne ((-; joj, ked spomínaš to horuco, tak mne bolo tak v noci a aj doobedie, a teraz mi je zrazu zima :D no mne človek nevyhovie (:

datelinka1

ojka, ja som šla spať až o pol tretej :-)
a tatík nechodí na týždňovky, cestuje vždy keď treba niečo vybaviť, podpísať, uzatvoriť.... nepravidelné a neočakávané cestovanie... ešteže existuje skype :-)
karneval bol fajn, ale únavný, bolo tam horúco, diskotéka trvala od tretej do pol piatej, ale je to super, aj dj bol perfektný, aj ľudia super :-)
riaditeľka mš bola ráno v pofarbených montérkach, tak som sa čudovala, čo ešte na poslednú chvíľku maľujú.... až popoludní som zistila, že to bola jej maska :-)

ojka

ahojte (:
datelinka, tatina ste "poslali" na týždnovku? a ako bolo na karnevale? rozpravaj, rozpravaj (: ja mám za sebou niekolko prebdených nocí,tak včera som to už mierne nezvaladala, tak o desiatej som bola už zaparkovaná v posteli, aj ked efekt sa moc nepodaril :D a ty dobrú noc praješ a potom ešte hodinu buntošíš, ej, ej (;
zuzic, matika-nematika, nie vždy sa darí, aj keď dotyčne ovlada takmer všetko (: nevešaj hlavu, však jedničiek ešte veľa bude (;

datelinka1

darika a mne sa ide práve kamarátka vrátiť a usadiť na slovensku. ono je tam fajn, kým človek pracuje a je zdravý ... jej manžel začal mať práve z ťažkej práce v zámorí zdravotné problémy a už je to ťažké zvládať to, hlavne bez zázemia, podpory alebo pomoci rodiny. predsa len, doma je doma... :-)
ale nie, neľutujte ma, to je v pohode :-)
dobrú nôcku, darika a správne rozhodnutie pre všetkých :-)

darika

no,si to uhadla.Manzel sa moc nechce vratit a ja ano.Mozme skusit usa s tym,ze tam mame velku pomoc,ale...ja uz nechcem cely zivot skusat.Chcem sa uz usadit,mat kamaratov,vzdy niekoho pri sebe,ked sa chcem len tak vykecat.Kazdy sa nam cuduje,ze sa vraciame.Ja viem,ze sa nam bude tazko zvykat,ale...
A ty moje chudatko,ako by som ta odbremenila aspon o polovicu.Ja by som ti aj to wecko vycistila.Mas toho dost.Ale nejak to vydrz do toho maja.Necham ta,aby si si porobila a isla do hajan.