Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
učiť sa ešte ani tak neučím, ale hrám sa teraz s bakalárkou (: Najbližšia prezentacia projektu ma čaká až obtýždeň (:
leerka a to sa ho trikrát opýtam, či mu netreba predtým ako začneme s obliekaním. ale samozrejme, kým ho netlačí, tak mu netreba. to len my ženy chodíme úzkostlivo na wc pred každým odchodom z domu :-)
leerka, to nie je zlý nápad so školou, však uvidíš, ako sa to v práci vyvinie, ešte je nejaká rezerva na podanie prihlášok. záleží však na tom, v ktoré dni sa študuje na tebou vybranej škole. nie vždy sú to soboty...
datelinka.tak toto opznam aj moj maly synovec si vzdy spomenie ze mu treba na zachod, ked je uz zababuseny :-D ale to su deti :-))
ojka, tak sa pekne uc ... aj ja som rozmyslala, ze si dam prihlasku teraz na externe studium ..ale neivem ci by som to casovo zvladala
no, presne tak, zhodiť kabát, dýchať jarný vzduch, nechať sa ohrievať teplým slniečkom :-) naše obliekanie sa tak skráti - malému oteplováky, bundu, šál, čapicu, rukavice.... a do toho niekedy tíško povie, že mu treba cikať.... a znova celá tortúra.
nové? ja už ani neviem čo máme nové. asi len nohavice :-)
leeerka, ja som sa prestala "flakať",začal mi semester (:
ano v praci sa mi paci .. je to v podstate to, co som chcela aj robit :-)
a ja sa tiez tesim ked sa uz trosku otepli ... aj ked ako zimu mam takisto rada, to mi nevadi ..ale ked uz nebudem musiet tolko toho na sebe nosit :-))
a vy co mate nove?
nevadí leerka, osud sa nedá popohnať, všetko má svoj čas, ja sa teším na neskorú jar a na leto, malo by byť viac času :-)
a práca sa ti páči? si tam spokojná, teda okrem toho že máš toho veľa :-)
ojka, zabudli sme na obvod stehien :-DD uhlie to tak strašne znervózňuje :-))
datelinka nove nemam asi ajnic by som poveedala ..len ako som spominala trosku viacej prace je teraz ..kedze osm na to sama :-) ale inak pohoda ..a nikto novy na obzore ... :-)
to by sa ale nazbieralo kontaktov (((-: ešte výšku, váhu,... :D