Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahojte babenky :)), len som vam prisla povedat "hi" :). Ste tu dnes len vy dve? Eeeejha. Dokedy dnes budete ponocovat?
ideme na narodeninovú party.... len to je tak, človek si ani neoddýchne a ďalší hektický týždeň pred nami, ten zas zbehne ako voda a potom víkend, keď mi bude treba chystať sa pomaly na služobku, teda upratať, navariť trochu dopredu, aby sa nám chlapi neživili párkami a rybacím šalátom :-))) a do toho príde ešet návšteva k nám.... no je to husté, prežiť aspoň tieto dva týždne v psychickom zdraví... je to stresujúce :-(
jáj, tak si chceš nadbehnuť (: a čo pekného idete oslavovať?
no hej, však som to pochopila :-))) si mala tri čierne termíny :-))))
ach, najradšej by som šla spať, ale počkám predsa za pračkou, aby som mala zajtra čo žehliť :-) a treba mi niečo dorobiť na pondelok, v nedeľu ideme na oslavu, nebudem už stihať ani ťuknúť. sakra život :-)
teda nemyslím 3 z jedneho predmetu, ale 1 z troch predmetov :D
u nás to je tak, že ako na ktorých predmetoch, niektorí ti dajú aj viac ako 1 opravný termín. Ja si pamätám, že v 1. ročníku som mala opraváky až 3, odvtedy našťastie ani jeden (-:O
však to má každá škola asi inak, alebo časy sa menia a menia sa aj spôsoby hodnotenia :-) my sme mali možnosť len jedného opraváku. ale ja som vždy spravila na prvýkrát, ja som bola taká poctivka a ž hrôza :-(( hanbím sa za to :-)))
no neviem či je to už dekanaský, neviem jak je to u nich, ale už je to 2. opravak.
a čo má dekanský ešte? či už len tak rieši nedoriešené?
keby bolo po mojom, tak oddychujem ((((-: len robím menšiu službičku známej, soom dnes sľúbila, že prepočítavam po nej štatistiku, lebo nechape jak je možné, že príklady počítať vie, a na skúške jej to nevyšlo ):