Prečo ešte nespíte?

ojka

ja mám madagaskar veľmi rada (: a včera som si pozrela rozpravku "vzhuru do oblak", po anglicky UP, a takú krasnu rozpravku som važne dlho nevidela (;

datelinka1

ja si robím práve čajík magic moments :-)) s medíkom a citrónikom :-))
(fenixovi by sa páčili moje zdrobnelinky, dnes ho aj tak dosť iritujem svojimi provokačnými príspevkami :-D)
madagaskar by som brala, aj malý si už spieva - ja tak rád trsám trsám :-)))
a dnes cestou z karnevalu si spieval - jede jede mašinka ..... celé až po veze všechny ožralí :-))) to tak milo znelo takým detským hláskom :-))

dobra vila

Uch, datelinka, tak dufam, ze ti to co najrychlejsie ubehne :). A mozno sa v lete dockas aj toho Madagaskaru :D.
Teple pukance? No supis!! Chipsy mam zas v barovej! Skoda len, ze sme na rozlicnych miestach, haha. Ja to budem sledovat sama, nuuuudaaaa, nemam komu konstatovat :D

datelinka1

dobrá víla, tak to budeme sledovať spoločne :-)) urobím teplé pukance? :-D
víla, kiež by sme šli na rodinnú dovolenku na madagaskar :-))
idem na služobku, už to tu nechcem písať konkrétnejšie, odtajním sa :-))
ojka, na 4 dni to bude, veľa preveľa :-((

dobra vila

datelinka, kam to letis?? Potom dobehnem cosi v prispevkoch, ak postiham... Ale pochval sa mi, nech nemusim narychlo hladat! :D
Ja sem neskor este asi zabehnem, nechystam sa vobec spat, cvicim, sprcha a potom otvaraci ceremonial olympiady, nejako vydrzim, esteze je zajtra sobota. Asi tu uz nebudete, vsakze? :-/

ojka

ale joj, hádam sa on nebral, ten náš marod na lyžovačku (((-:
no len škoda binghama, rada ho tu uvidím, snáď si to rozmyslí (:
no losta som tu už tiež dlho nevidela, jak je to možné :D
nooo, 23 to je veru čochvíľa, a ako dlho budeš?

datelinka1

boja neboja, denz tu dnes vôbec nebol na zdraví. asi šiel lyžovať s tou svojou chrbticou :-)
bingho nepríde, takže už ostáva iba lost :-)
letíme 23.2. :-(

ojka

datelinka a kedy presne nám to letíš? držím palce nech to všetko dopadne v tom najlepšom poriadku (:
dobra vila, hi i tebe (: dlho si tu nezavítala, no ja ešte neviem, do kedy strašiť budem, mám tu ešte zopar povinností (:
hm, ale fakt, dnes sme tu samé baby, asi sa nás chlapi boja,... ale prečo? :D