Prečo ešte nespíte?

datelinka1

ja som vôbec nesledovala letnú olympiádu a nejako som ani nesledovala, kde bude ďalšia :-)) tak som aspoň poučená a môžem sa zapájať do spoločenských rozhovorov :-))) ešte ma poučte o slovenských seriáloch, o telenovelách nemusíte, kde sa bavia o tom, nemusím tam byť :-))) minule som zistila, že moja 15-ročná neter pozerá neviemakú telenovelu :-)) na FB som si prečítala :-)) som myslela, že našej rodiny sa tá pliaga netýka :-)
ja som, ešte keď sme pozerali trochu telku, vždy tvrdila, že nepozerám seriály, ktoré majú viac ako 13 častí... človek nevie, či sa dožije konca. v tom prípade by to bola do neba volajúca strata času. vidieť 157 častí a nevidieť rozuzlenie v poslednej, 243. časti :-))

dobra vila

datelinka, to preto, lebo dalsia letna olympiada bude v Londyne, vies :). To je sucast ukoncenia olympiady, ze stale dalsie miesto, kde sa konaju nieco kratke predvedu - predstavia sa. Mne sa inac najviac pacila letna olympiada v Sydney 2000, mala som 14 rokov, ale nejako to vo mne ostalo, pamatam si to a strasne sa mi to pacilo. Spievalo a hralo tam take 13 rocne dievca, malo fantasticky rozpravkovy hlas a pesnicka, ktoru spievala na zaver olympiady je dodnes jednou z mojich favoritnych, krasna :).

Datelinka, ty si sa na tom asi nesmiala, ale tak perfis si opisala tvoju situaciu v kine, ze som sa na tom sla popukat :DD

ojka

to bolo vlastne ukončovací ceremonial a čína sa lúčila a na "scenu" prišli angličania a tí sa reprezentovali na takom autobuse, čo krúžil chvíľu po aréne a potom z neho povyliezali nejaké osobnosti, "ujo bekheeem" a spol. Neviem, určite aj to malo pre niekoho čaro. Ale z toho krásneho rozpoloženia z čínskej kultúry ma ten bus dosť vyrušil... mi to tam jednoducho nepasovalo, sto ľudí, sto chutí (:

ojka

to je pravda, že malé deti to vnímajú inak, keď kus podrastie, tak sa mu to hádam páčiť bude. Ja si najlepšie vychutnám film, alebo nejaku tu rozpravku asi ked sa pozerá na notebooku, alebo ešte v tv sa dá (:

datelinka1

nevidela som to :-)) prečo sa previezli na autobuse? bolo to súčasťou ceremoniálu? to ako double deckerom?

ojka

mne sa veľmi pačili LOH čo boli teraz v číne a veľmi som prežívala aj zahájenie aj ukončenie, všetko bolo perfektné, ale na konci sa londýnčania priviezli na takom autobuse a všetko pokazili, to sa mi tam nepačilo (-:O

datelinka1

ojka, my sme na up boli v kine. mňa to až tak nenadchlo, páčilo sa mi, ale bolo to dosť smutné. hlavne kvôli tomu, že malý ešte nepochopil kolobeh života a ťažko vníma proces starnutia a smrti. on sa bráni predstave, že bude raz veľký, alebo starší a tam to bolo očividné :-)
a v kine som sa necítila pohodlne, lebo vedľa mňa sedel asi 200 kg obor, on an nesedel asi na sedadle, on bol len nejako zakliesnený medzi dvoma opierkami na predlaktia :-(( pri každom jeho pohybe som sa nejako nadvihla aj ja na mojom sedadle, keďže sú poprepájané.... nehovoriac o tom, že som tam bola akoby prepadnutá, keďže on "levitoval" asi 30 cm vyššie.... no sranda. nechcela som byť netaktná a odsadnúť si kamsi na voľné sedadlo :-((

dobra vila

Decka, ja by som si k tomu dala hocico! Drzim dietu, cvicim... Ja som taka hladna, ze to sa uz ani slovami neda opisat. Keby nasi nespali, tak si aspon cajik spravim ako datelinka pise :-/. Ale kedze maju spalnu vedla kuchyne, tak si mozem akurat trt :-/. Nevadi, stale je tu dobra, osviezujuca, priezracna vodicka. Pijem zdravu vodu, voooodu z vodovodu, uhm, heh.

Ojka, pozeraj s nami, priamy prenos je to prave orechove :D. Reprizy takychto velkych live programov nerada pozeram, pokial som to nevidela aj nazivo. To je take ine, chapete. Proste to s vami pozera cely svet, weee. Ci to len ja beriem tak odusevnene? :P