Prečo ešte nespíte?

ojka

no hlavne, že sa tomu spievajúcemu stvoreniu nič nestalo (:
hm, nejaké zaujímavosti? no na youtube to neviem či je, ale akurat si listujem toto
tvnoviny.sk

dobra vila

Na tej sklenenej plosine bola pripevnena. Drzalo ju tam zozadu cosi, uz ani neviem co to bolo, dakde som to este vtedy citala. Pretoze ona ako dospievala, tak priletelo lietadlo, ci stihacka a ako prelelo ponad nimi (olympijskym ohnom a nou), tak ohen tym uhasil. Ona bola vlastne kryta tym drzadlom ohna a na plosinke drzana tym neviem cim (??)

Hodte sem nejake zaujimavosti z youtube, nemate nejake "objavy", ci nieco dobre?

datelinka1

jej, pekné to bolo, najmä tou myšlienkou :-) inak, detská hviezdička ako napríklad voľakedy darinka rolincová :-))) aale mala to tam pekne nebezpečné, na tej sklenenej plošine :-))

datelinka1

v pohode, ja sa stále mýlim s menami, niekedy vymenujem celú rodinu, priateľov, známych, susedov aj kolegov, kým si tipnem to pravé meno :-))
tak idem popočúvať :-)

dobra vila

Inac k tym telenovelam, ja ich tiez nemozem vystat, su na jedno kopyto. Ked som bola mladsia, na zakladke, tak som sem-tam take zacala pozerat, ale nedopozerala som. Aj taky telenovelovsky fenomen ako "Divoky anjel" som prestala zrat po tom, co sa tam 30 dielov nic nedialo, nechapem, co na tom ludia tak zrali, najma ked to dielami stale viac upadalo a upadalo... navyse mi to prislo miestami dost primitivne a vulgarne... ako sa to dievca spravalo a vyjadrovalo, uhm.
Ale musim sa zastat Esmeraldy a tzv. La Usurpadora, co vysielala madarska stanica, ja som tym bola posadnuta :D, ale iba tymito dvoma. Pozrela som si ich aj v reprizach a nahrala na kazety (hanbim, hanbim, ale bola som mala...uz su davno zotrete :D ), ved naco, ked sa daju pozriet na YT, HAHAHA :D

dobra vila

Ojka, tu je, aj zvuk je v dobrej kvalite

www.youtube.com

Strasne sa mi paci, aj to dievca ma velmi pekny hlasok, najma ak usudime fakt, ze tuna mala iba 13 rokov. Sa pamatam, ze potom vydala nejaky album a v jednom kuse som buzerovala brata, nech mi ho stiahne, ci zozenie, potom som to kol dokola pocuvala :D

datelinka1

dobrá víla, a ako sa volala tá pesnička? nenájdem ju na youtube? mne sa čosi marí, ale ja mám hroznú pamäť na takéto veci :-)) ja som ako počítač, ak sa naplní kapacita pamäte, treba upratať a vyhodiť nepotrebné súbory alebo nepoužívaný softvér :-)) ja upratujem v hlave očividne dosť často :-DD

ojka

datelinka, ja tie telenovely nepozerám vobec, jednak za celé 3 roky na internáne nemáme TV a ked som doma, tak to je to posledné, čo ma zaujíma a to isté aj predtým (: ale ako moja mamina hovorieva, stačí pozrieť prvú čast, potom nejakú v strede a poslednu a človeku nič neujde, bude vedieť všetko čo má a ušetrí si kopu nervov aj času :D