Prečo ešte nespíte?

ojka

darika, ja mám takéto ceremonialy veľmi rada (: tak som si rada na to počkalo, aj ked dnes už bola repríza (: neboj,si zlatá, ja si davam pozor,...(; viem, kedy "mám" dosť, ale jednoducho, ked sa spať neda, tak sa nedá (-:O
datelinka, ja som si tú tvoju Bellu po francúzsky zamilovala, to počúvam teraz skoro dokola :D
www.youtube.com

darika

baby jedny a vy ste takto ponocovali kvoli OH?Aj manzel sa teraz zobudil,ze pozeral ale nevie,kto zapalil ohen.Nevydrzal.Hihi.Tak som mu povedala,ze Gretzky.Vraj ako to viem.Ja ze som spopod palonu sledovala.Vraj co som ho nezobudila.On ale nevie,ze som si to precitala tu.Ojka,teba raz niekde vystrie od unavy.Davaj si pozor.Musis spat.

ojka

dobrá víla ja som sa akurat potom do obchodu chystala, keď to skončilo, ale ocino ma predbehol, ja som bola už v pyžame a on už oblečený (:
no a spať som ani moc nešla potom, ak som bola hodinu a pol v posteli, tak prehánam :D a tak je skoro už aj po dome upratané (-:O
datelinka, no zrýchlený film to určite nebol, aj organizátori povedali, že majú skoro cca 20-30 min meškanie, ale tak myslím,že sa to dalo v pohode pozrieť,... mne sa to tiež veľmi pačilo, aj keď pocity boli samozrejme také iné ako v Číne (:

datelinka1

jej, teraz som zapla telku a hneď zo zostrihu som videla zapálenie ohňa, neviem, pekné to bolo, také patriotské, do tvaru javorového lista. a zo zostrihu sa nedalo vybadať, že by to bolo natiahnuté, alebo že by to bol zrýchlený film? :-))ň
dobré ránko :-))

dobra vila

Nebodaj teba to zapalovanie uchvatilo? Ked hovorime iba o nom, mna minimalne a to som nenarocna na olympiady :D. Ale tak pokial tebe sa to pacilo, tak som rada, asi som potom fakt privela cakala :).
Ojka, neprepasla, utekaj aj ty. Aj ked ja normalne rozmyslam, ci sa neobleciem a neskocim na trh. Akonahle vidim, ze sa rozvidnieva, prechadza ma spanok, ten prichadza, ked je uz slnko hore nad horami... :P

ojka

no tak nie každému divákovi sa dá vyhovieť (: tak teda dobru noc, dobrá víla a nech sa ti nesníva o tých "íroch" ((-:

dobra vila

Cele to zapalovanie im trvalo strasne dlho, mozno tych pilierov malo byt fakt len tri a ta dlzka cakania zmiatla aj komentatorov, nemyslis? Ten zaver to pohojnil, vazne s tym nie som zmierena :-/, ale tak co uz :(. Show bola pekna, az na tie irske tance, ci co :D. To sa mi tam vobec nehodilo, ale mozno iba nepoznam kanadsku kulturu ci dejiny spravne...
Ojka, idem do hajan, konecne, tak ti zelam pekne rano :D

ojka

ale no , nebud na nich taká zlá, oni sa snažili, u mna majú plusový puntík (: pačila sa mi najme po celú noc tá hra s farbami a svetielkami....